""
""

Doktor je uključio radar – Barselono čuvaj se!

Vreme čitanja: 1min | sre. 07.06.17. | 12:48

Valentino Rosi je oran za napad na podijum, ali kaže da bi bio spremniji da je imao još jednu nedelju predaha posle Muđela

Nije Italija, nego Španija, nije Rosijeva, već Vinjalesova, Markezova, Pedrosina i Lorencova postojbina! Zato o stazi Katalunja pričamo kao o Moto GP čudu bez presedana, jer tamo se žute VR46 navijačke zastave viore kao da nije reč o španskoj motociklističkoj busiji. Valentino Rosi je tamo davnih dana bacio sidro i ukotvio sebe u srca navijača. On zato zna da treba da tipuje na sebe kada je reč o osvajanju katalonskog podijuma! Sve je unapred snimio!
“Ja bih lično voleo da sam imao jednu nedelju pause nakon Muđela kako bi se oporavio na pravi način. U svakom slučaju to me ne ometa da se osetim zadovoljnim kako bi se nadao da u nedelju imam parvo da mislim na podijum”, kaže Valentino Rosi i fokusira sebe u sam vrh grida pre njegovog formiranja jer is am zna da je Jamahin “M1” kud i kamo spremniji motocikl od većine konkurentskih.

Izabrane vesti


“Barselona je staza na kojoj zbilja uživam dok vozim, pa čak i ako je to pista sa nešto manje gripa. Do nedelje ćemo pokušati da pronađemo odgovarajuće podešavanje kako bi gume najbolje obavile svoj posao. Najvažnije je da je ovo trka s mnogo entuzijazma i mojih navijača. Spremni smo da damo sve od sebe”, zaključio je Valentino Rosi.

(Foto: Movistar Jamaha, Moto GP/Press)


tagovi

Valentino RosiMoto gpMark MarkezkatalunjaJamahaHorhe LorencoDani Pedrosa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara