"Slavni dani Lorencove prošlosti"
"Slavni dani Lorencove prošlosti"

Dukati se raduje Evropi – vraća li se to Lorenco u staru formu?

Vreme čitanja: 1min | sre. 26.04.17. | 09:37

“Radujem se Herezu, a nadam i podijumu na Le Manu”, obećanja su trostrukog šampiona kraljevske klase

Slavni dani Lorencove prošlosti

Bilo bi zabavno kada bi Horhe Lorenco povratio poljuljani ugled Moto GP "vanzemaljca". Posle napuštanja Jamahe njemu u Dukatiju prosto nije išlo. Priča verovatno ima čudan prizvuk kada se zna da je reč o trostrukom šampionu u kraljevskoj klasi. Sve ipak nije bez osnova ako se zna da Lorencove partije na “domestičiju” u poređenju sa “M1” motociklom Jamahe deluju kao izlazak Moto 2 trkača na pistu premijum motociklističke serije. Uhodavanje je presporo i previše trapavo.
“Jeste loše, ali je važno je da se osećam mnogo udobnije i prirodnije na motociklu. Čak ni na Jamahinom motoru, Teksas nije bio jedna od mojih najomiljenijih staza”, rekao je Lorenco i izrazio nadu da će se on i “domestiči” konačno sroditi u Evropi.
“Da, pa naravno da se nadam dobrom rezultatu u Herezu pred mojim navijačima. Jedva čekam i Le Man, to je jedna od mojih najomiljenih staza. Možda tamo osvojim i svoj prvi podijum u ovoj sezoni”, zaključio je Horhe Lorenco koga kao da zaboravljaju i mediji u svetlu novih borbi u triju, Rosi, Vinjales i Markez

Izabrane vesti

(Foto: Action Images)


tagovi

Valentino RosiMoto gpMark MarkezJamahaHorhe LorencoDukati

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara