Nikola Grbić (©CEV)
Nikola Grbić (©CEV)

Grbić u Poljskoj: Nisam ovde zbog jednog ili dva igrača, gledam šire

Vreme čitanja: 1min | čet. 26.01.23. | 16:32

"Dolaziću jednom mesečno... Ima mnogo posla", rekao je selektor Poljske

Bio je Nikola Grbić na utakmici Jastrežebski - Fridrihshafen, pa je nešto kasnije gledao duel Zakse i Trentina. Poznata trenerska faca nije promakla ni fotografima, a ni novinarima naravno, pa su na poljskim sajtovima brzo osvanule izjave.

Izabrane vesti

"Otprilike ću jednom mesečno dolaziti u Poljsku da razgovaram o kalendaru budućnih utakmica i da proverim kako su igrači", rekao je za sajt "plusliga" selektor Poljske Nikola Grbić. "Došao sam sada da bi se sastao sa igračima i razgovarao, a i da bih video centre u kojima bismo eventualno mogli da se pripremamo za narednu reprezentativnu sezonu".

U sredu je bio na dva meča, a tokom narednih dana će mu takođe raspored biti prilično gust. Danas se u Varšavi sastaje sa predsenicima klubova Pluslige.

"Želim da vidim šta je najbolje za kalendar budućih takmičenja. Ima mnogo posla".

Za vikend bi trebalo da poseti utakmice Zaksa - Rešovija i Katovice - Aluron Varta.

"Gledam utakmice reprezentativaca i na TV-u. Želim da vidim kako se igrači ponašaju i kako izgledaju fizički. Naravno, sve to kako bih napravio najbolju selekciju i sastavio pravi spisak za novu sezonu. Verovatno ću u sledećoj poseti gledati neke druge mečeve. Nisam ovde zbog jednog ili dva konkretno igrača, već gledam šire", istakao je Grbić.

Nikola je na klupu Poljske zvanično seo u januaru prošle godine i tada je potpisao ugovor do kraja Olimpijskih igara u Parizu.


tagovi

Nikola GrbićCEV Liga šampiona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara