""
""

Hondina treća motorna specifikacija za Alonsa i Vandorna na VN Austrije

Vreme čitanja: 1min | uto. 04.07.17. | 11:50

Japanski dobavljač agregata za tim iz Vokinga spremio je za Spilberg nova unapređenja skrojena po mapiranjima prikupljenim na VN Azerbedžana

Pred VN Austrije, Fernando Alonso i Stofel Vandorn dobijaju takozvani “spec 3” paket unapređenja Hondinog agregata namenjenog “MCL 32” bolidu. Alonso je pomenutu nadgradnju testirao u Bakuu, pa iz japanskih pogona stiže informacija da su podatci, tačnije mapiranja radnog opsega za trku provučenai kroz njihove pogone i poslati u Austriju za oba bolida tima iz Vokinga.
“Uspeli smo da dođemo do pomaka i bodova u Bakuu. Isto tako, sa Alonsom smo u petak testirali takozvanu “spec 3” nadgradnju agregata, pa smo na osnovu dobijenih rezultata u prilici da kažemo da je pomak na ubrzanju bolida evidentno postignut”, rekao je Jasuke Hasegava, prvi čovek Hondinog motornog biroa.
“Primenili smo veliki broj Hondinih unapređenja. Nadam se da će seve dati rezultat jer smo sve ovo učinili za izlazak na VN Austrije. Nadam se iskoraku i dobrom trkačkom tempu”, izjavljuje Erik Bulije, šef Meklarenove ekipe.

Izabrane vesti

(Foto: Action Images)


tagovi

Erik BulijeFernando AlonsoFormula 1MeklarenVN Austrije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara