""
""

Ima li Lorenco snage za pobedu?

Vreme čitanja: 1min | uto. 25.07.17. | 09:26

Mark Markez misli da njegov sunarodnik može do podijuma uprkos teškoća nakon prelaska iz Jamahe u Dukati

Pričalo se da su Mark Markez i Horhe Lorenco konspirativni drugari. Navodno, Markez je tadašnjem motociklisti Jamahe pomogao da se 2015. domogne title tako što je tajno ugovoreno saplitanje Valentina Rosija. To naravno nikada nije dokazano, ali se pričalo o španskoj zaveri. Dve godine kasnije, o tituli za Horhea Lorenca nema ni govora, jer on posle transfera u Dukati jednostavno nije više tako konkurentan. Mark Markez misli da to nije večita stvar. Rekao je da će njegov zemljak do kraja sezone ipak uspeti da pobedi.

Izabrane vesti

“Rekao sam još na početku sezone da bi Horhe mogao da stigne do podijuma ili čak da pobedi. Ja i dalje smatram da će doći do pobede ove godine. Da biste se borili za titulu, morate da znate mnogo o svom motoru. Naravno, morate i o svemu ostalom, sve mora da bude spremno”, kaže Mark Markez, pa objašnjava šta to zapravo fali Horheu Lorencu.
Pa, zapravo konstantnost… Njemu to sada nedostaje. Trudi se i uveren sam da će pobeda doći“, zaključio je Mark Markez, trenutni lider u šampionatu kraljevske klase.

(Foto: Shutterstock)


tagovi

DukatiHorhe LorencoMark MarkezMoto gpValentino Rosi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara