""
""

Jamaha će da urekne Rosija i Vinjalesa!

Vreme čitanja: 1min | čet. 09.02.17. | 10:10

Japanski tim se hvali kombinacijom za sva vremena na relaciji Doktor - Vinjales

Ekipa Movistar Jamahe je apsolutno sigurna da će ljubav između Valentina Rosija i Meverika Vinjalesa trajati večno. Koliko su uvereni u svoju teoriju govori i podatak da novi motociklistički tandem nazivaju kombinacijom za sva vremena.

Izabrane vesti

„Imamo fantastičnu kombinaciju, najboljeg motocikliste svih vremena, i najtalentovanijeg u gridu. Ne znam šta bi mogli bolje da poželimo“, kaže Lin Džarvis, ali zaboravlja da Doktor na stazi ne prašta ništa i da početna ljubav na kraju može da preraste u rovovski GP rat.

Istini za volju u Movistar Jamahi kao da su zaboravili da su do pre samo koji mesec u boksu gajili dvojicu nepomirljivih rivala. Pomirenje Rosija i Lorenca u svim kombinacijama jedino nije dolazilo u obzir, pa je sa vatrene linije put Dukatija otišao Španac.
„Šta god da kažem, ništa drugo ne mislim sem da je sve sjajno. Odlično sarađuju i imaju veliko poštovanje jedan prema drugom. Maverik vidi Valentina kao svog idola! On se i dalje tako ponaša. Kao da je svež vazduh ušao u naš padok“, zaključio je Džarvis.

(Foto: Action Images)


tagovi

Horhe LorencoJamahaMeverik VinjalesMoto gpValentino Rosi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara