Rikardo Lukareli (CEV)
Rikardo Lukareli (CEV)

Jastrežebski neporažen u Ligi šampiona, Lube u prilici da prvi put sruši šampiona Poljske

Vreme čitanja: 1min | uto. 08.03.22. | 13:59

Četvrtfinalni duel elitnog takmičenja na programu danas od 20 časova i 30 minuta

Prošle sezone bez pobede u grupnoj fazi, a ove bez poraza. Poljski Jastrežebski je do sada odlično koračao kroz najjače evropsko takmičenje, ali teški izazovi su tek pred šampionom Poljske.

Prva prepreka u četvrtfinalu je jedan od najjačih italijanskih klubova - Lube Ćivitanova. Večeras je utakmica u Maćerati od 20 časova i 30 minuta, revanš je na programu za osam dana.

Izabrane vesti

Drugi četvrtfinalni par čine Trentino i Berlin, koji će prvi duel imati za dva dana u Italiji, a u Nemačkoj će se sastati sredinom naredne nedelje.

Preostala dva četvrtfinala se neće odigrati, kao što je to poznato od ranije. Zbog invazije Rusije na Ukrajinu, doneta je odluka da svi ruski klubovi budu eliminisani iz međunarodnih takmičenja, pa je to značilo da se evropsko putovanje Zenita i Dinama prerano završilo.

Italijanska Peruđa na čijoj klupi sedi Nikola Grbić je otišla direktno u polufinale, gde čeka pobednika dvomeča Trentino - Berlina. Aktuelni šampion Zaksa je takođe bez borbe stigla do mesta među najbolja četiri tima, a sledeći protivnik joj je pobednik duela Lube - Jastrežebski.

ČETVRTFINALA LIGE ŠAMPIONA ZA ODBOJKAŠE

20.30: Lube - Jastrežebski

Četvrtak

20.30: Trentino - Berlin

Zaksa - Dinamo Moskva (ne igra se, Zaksa u polufinalu)

Zenit - Peruđa (ne igra se, Peruđa u polufinalu)


tagovi

LubeCEV Liga šampiona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara