KHL: CSKA udara novu recku

Vreme čitanja: 1min | pon. 03.12.18. | 10:07

Armejci su u brutalnoj formi, pogotovo u gostima

Novi bogati hokejaški dan je pred nama, na programu je osam utakmica KHL lige, vrlo atraktivne za gledanje, ali i klađenje. Na Istoku glavnu reč vodi Avtomobilist iz Jekaterinburga, a na Zapadu CSKA, kojeg bezuspešno juri SKA iz Sankt Peterburga.

Armejci danas gostuju Sočiju i svakako predstavljaju fiks dana. Visoki plasman u svojoj konferenciji umnogome duguju odličnim igrama na strani. Možda zvuči neverovatno, ali CSKA je u seriji od 17 pobeda u gostima, a poslednji poraz izvan Moskve doživeo je početkom septembra kada je gostovao Avtomobilistu u Jekaterinburgu. Među ovim trijumfima bilo je i onih nakon regularnog dela, ali i to ide u prilog Moskovljanima koji očigledno imaju čvrst karakter i pobednički mentalitet. 

Izabrane vesti

Osim što je najbolji gost u obe konferencije, CSKA ima i najbolju odbranu u KHL-u. Moskovski tim je najmanje puta vadio pak iz mreže (37), pre svega zahvaljujući mladom ruskom golmanu Ilji Sorokinu, ali i iskusnom Šveđaninu Larsu Johansonu. Obojica imaju visoki procenat uspešnih odbrana, oko 94 odsto. 

Jedan od fikseva dana je i aktuelni šampion Bars iz Kazanja, trenutno treći tim Istoka, koji dočekuje poslednjeplasiranu ekipu Zapada Čerepovec.

KHL

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

hokej na leduKHL

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara