"Asmir Kolašinac"
"Asmir Kolašinac"

Kolašinac: Nisam se snašao, stalno sam proklizavao

Vreme čitanja: 1min | ned. 23.08.15. | 17:29

„Ovo je za mene veliki uspeh i svakako dodatni motiv za naredna takmičenja”, izjavio je Srbin

Asmir KolašinacSrpski bacač kugle Asmir Kolašinac rekao je posle nastupa na prvenstvu sveta u Pekingu da se nije snašao i da je mogao da zauzme barem peto mesto. Kolašinac je u finalu takmičenja bio sedmi hicem od 20,71 metara.
Tehnicki sam loše bacao, nisam se snašao u ovakvim uslovima. Stalno sam proklizavao u krugu i jednostavno nisam iskoristio svu svoju snagu. Imao sam nekoliko prestupa, dva hica su sigurno bila preko 21 metar, realno sam vredeo i mogao do petog mesta. Ipak, ovo je za mene veliki uspeh i svakako dodatni motiv za naredna takmičenja”, izjavio je Srbin , a prenosi Atletski savez Srbije.

Amela Terzić nije uspela da se plasira u finale trke na 1.500 metara pošto je u polufinalu ostvarila deseto vreme sa 4:13.92 minuta.
U pitanju je bila taktička trka u kojoj se nisam najbolje snašla. Pogrešila sam jer sam celu trku trčala drugom stazom, bilo je dosta guranja i to mi je dodatno oduzelo pažnju i koncentraciju. Pokušala sam u jednom trenutku da promenim ritam i zauzmem bolju poziciju, međutim, to je bilo previše rano i nisam uspela da do kraja izdržim taj ritam. Žao mi je što sam propustila šansu za finale, ali sam iz ove trke izvukla veliku pouku”, rekla je Terzićeva.

Izabrane vesti

(FOTO: MN Press)


tagovi

SrbijaatletikaAsmir Kolašinac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara