""
""

Lorenco se na sebe ne bi kladio: Ako padne kiša, piši propalo!

Vreme čitanja: 2min | čet. 23.03.17. | 12:27

Uz Mozzart kvote za prvu trku Moto GP šampionata, stiže nam i vest da nova Dukatijeva zvezda strahuje od kiše na stazi Losail

Uzburkale su se navijačke i kladilačke strasti pred prvu trku Moto GP šampionata! Ne znamo ko će pobediti, ali nam se po poslednjim izjavama čini da se Horhe Lorenco nikako na sebe ne bi kladio u prvoj rundi na stazi Losail u Kataru. Jednostavno, Španac se plaši kiše!

Izabrane vesti

STIGLE SU MOZZART KVOTE ZA PRVU TRKU MOTO GP ŠAMPIONATA

„Svi se nadamo da nećemo imati loše uslove, posebno na ovoj stazi. Jednostavno nemamo iskustvo, i ne znamo kako noćnu trku voziti po kiši. Ne znam ni kakvu ćemo vidljivost imati po kiši. Posebno nas zabrinjava pesak koji je na stazi. Nadam se da ovoga puta vremensak prognoza neće biti istinita”,  izjavio je Horhe Lorenco komentarišući navode metaorologa koji su rekli su da će verovatno padati kiša!

Inače, ni ostali motociklisti nisu oduševljeni mogućom kišom na prvoj trci u Kataru. Valentino Rosi, čija pobeda trenutno vredi MOZZART kvote 5,00, izjavio je da jedva čeka ponovo da se trka. Njegov novi kolega, Meverik Vinjales od koga se očekuje mnogo budući da je u predsezoni vozio izvanredno nosi kvotu 3,30. On bi po preliminarnim procenama GP analitičara mogao i da osvoji prvu trku. Naravno, sve će zavisiti od startnog grida, ali i od toka trke. I na kraju, Mark Markez trenutno vredi kvote 4,00, a za njega nema nekog naročitog pravila. Aktuelni šampion u ovom momentu jednostavno oseća da je spreman za podijum, ali ne i za pobedu...

OVDE MOŽETE ODIGRATI TIKET NA MOTO GP 

Naravno, do starta trke u nedelju u 20.00 imamo još dovoljno vremena, pa ćemo se shodno tome i ponašati bodreći kraljevske motocikliste do poslednjeg metra staze.

(Foto: Action Images)


tagovi

Valentino Rosisportsko klađenjeMoto gpMark MarkezHorhe Lorencobet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara