""
""

Lorenco: Šta je bilo, bilo je… Okrećem novi list!

Vreme čitanja: 1min | čet. 06.04.17. | 09:18

Posle debelog podbačaja u Kataru, Španac oseća obavezu da u Argentini popravi rezultat i konačno opravda Dukatijeva ulaganja u sebe

Andrea Doviciozo se na otvaranju sezone borio za pobedu sa Maverikom Vinjalesom! To je Dukatijev dokaz da “GP 17” motocikl može da bude konkurentan. Kada je tako, onda je za problematičan podbačaj Horhea Lorenca odgovoran motociklista lično. Dukati ga ipak preskupo plaća da bi bio toliko inferioran, što Špancu ne treba niko da kaže. On ipak dobro zna zbog čega je doveden iz Movistar Jamahe.

Izabrane vesti

“U Kataru prvenstvo nije dobro počelo, ali sada moram da okrenem drugi list i fokusiram se na narednu trku. Iako je Termas de Rio Ondo po mene ranijih godina bila specifična, svestan sam da je Dukati baš tu prošle sezone imao dobru partiju. Mislim da su ove godine u pripremi sposobni da učine pomak čak i za korak dalje”, rekao je Lorenco, da bi se nakon toga po prirodi svojih nedoraslih partija ponovo vratio na suštinsko ne poimanje stila vožnje koje zahteva “domestiči” mašina.
“Moramo da ostanemo potpuno fokusirani i krenemo na adaptaciju u argentinskom okruženju. Za mene je ovde sve novo, a mislim na samog sebe i Dukati na ovoj stazi”, priznao je gotovo zabrinuto Horhe Lorenco.

(Foto: Print Screen)


tagovi

Andrea DiviciozoDukatiHorhe LorencoMoto gp

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara