""
""

Markezov barometar: Rosi, Vinjales i Pedrosa su najopasniji

Vreme čitanja: 1min | pon. 06.02.17. | 14:19

Motociklista Repsol Honde najviše strepi od Jamahinog tandema

Šampion kraljevske klase, Mark Markez ponovo se na mala vrata zamera Valentinu Rosiju. Španac smatra da je Meverik Vinjales spremniji za osvajanje titule od Valentina Rosija.

Izabrane vesti

„Vinjales spreman da se bori za titulu i da je osvoji. Na to su spremni i Doktor i Pedrosa. Lorenco ima poteškoća, ali ovo je tek njegov početak sa Dukatijem“, rekao je Markez i dodao kako se najviše plaši Movistar Jamahe.

„Najteže će biti pobediti Vinjalesa u borbi za titulu. Veoma je brz i ima dobar osećaj na Jamahi. Ne znam da li će on biti veća pretnja ili Rosi koji je gladan pobede. U svakom slučaju, u pogledu brzine, vidim Meverika kao najjačeg motociklistu“, reči su aktuelnog, trostrukog šampiona Moto GP klase koji svoju priču zaključuje sa šansama Horhea Lorenca.

“Horhe će biti konkurentan na nekoliko trka. To može biti u Kataru, na stazi gde je Dukati veoma brz. U borbi za osvajanje titule Jamaha će biti najveća pretnja. U to možete biti sigurni", konačan je tip Marka Markeza na konkurente za osvajanje GP titule pre nego što su se kvote za šampionat kraljevske klase uopšte pojavile u opticaju.

(Foto: Action Images)


tagovi

Valentino RosiRepsol HondaMoto gpMeverik VinjalesMark MarkezJamaha

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara