""
""

Markezove, Pedrosine i Alonsove egzibicije u Japanu

Vreme čitanja: 2min | pon. 05.12.16. | 15:47

Motociklistički i automobilski asovi palili su japanski Motegi Repsol Hondinim uspesima u čast

Tim Repsol Honde pozvao je Marka Markeza, Danija Pedrosu i ostale asove koji jure rezultate na motociklima i u bolidima nastalim pod istim krovom specijalnim povodom. „Dan zahvalnosti“, odnosno vožnja i druženje sa svim osobljem zaposlenim u pratećim službama pri Repsol Hondi okupilo ih na je stazi Motegi u Japanu. Između ostalih vožnji su prisustvovali i Dženson Baton, kao i Fernando Alonso iz Meklaren Honde.

Izabrane vesti

Na početku, odnosno u subotu održana je karting trka, a zatim su na stazu izašli Mark Markez i Dani Pedrosa sa „cbr 250“ motociklima. Odmah nakon par krugova Pedrosa je na Motegiju zavrteo krugove sa šampionskim „rs 125“ motociklom iz 2003. godine, dok je Mark Markez preuzeo istorijski „rc 142“...

U tim trenutcima posebno je bilo interesantno videti Fernanda Alonsa na posebno za tu priliku ofarbanom motociklu „rc 213v“.
„Kao i uvek, bila mi je čast da budem ovde i da provedem neko vreme sa ljudima iz ekipe. To je bio lep događaj i zabava za fanove, kao i za nas. Bili smo u prilici da razmenimo iskustva sa vozačima iz drugih kategorija. Za nekoga ko voli motore kao ja bio je to fantastičan vikend. Ove godine je bilo posebno jer sam opet mogao da proslavim MotoGP titulu i to na stazi na kojoj sam je i osvojio“, rekao je Markez na šta se u sličnom maniru nadovezao Dani Pedrosa.
„Srećan sam što sam opet u Japanu kako bi proveo neko vreme sa našim  fanovima. Oni nam donose uvek dosta poklona i lepa iznenađenja“, utisak je Pedrose o velikom trkačkom hepeningu u režiji Repsol Honde.

(Foto: Action Images)


tagovi

Dani PedrosaDženson BatonFernando AlonsoMark MarkezMoto gpRepsol Honda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara