""
""

Meklarenov nesrećni uskok – Baton je od svih opcija izabrao najgoru

Vreme čitanja: 1min | uto. 16.05.17. | 15:09

Dženson Baton sa klupe za rezervne vozače menja Alonsa koji vozi Indi 500… Čeka ga pakleno kvarljiva Hondina mašina

Put je Džensona Batona naveo na grešnu stazu. Da je znao za Hondinu nemoć, verovatno bi ostao u zasluženoj penziji. Šta šampionu iz 2009. treba da se bakće sa Meklarenovim “MCL 32” bolidom koga pokreće propala koncepcija Hondinog osvajanja turbo-hibridne F1 tehnologije?
“Imao sam toliko opcija ove godine da je to prosto smešno i na kraju tužno. Mnogi su me pitali da vozim za njih, ali... Ipak, razmišljam o Monaku kao trenutno jedinoj trci ove godine. Ako bude bilo potrebe, mogao bih i opet za volan. Ipak, neću sam da se nudim”, konstatovao je penzionisani Dženson Baton jer Fernando Alonso bira Indi 500 ne bi li ove sezone stigao do trenutka lične slave koja nije u kalendaru najbržeg sporta.
“Nije za mene šok učešće u Monaku, niti mislim kako ću da uradim to. Uzbuđen sam, da nisam ne bih ni vozio. Imao sam mogućnost da kažem ne jer niko ne želi u vozilu osobu koja je mimo svoje volje tu gde se nalazi. Bilo bi lepo da ostvarim dobar rezultat, ali ne znam hoće li se to desiti. Ne osećam pritisak i zato očekujem da bude neodoljivo zabavno”, zaključio je Baton.

Izabrane vesti

(Foto: Action Images)


tagovi

Dženson BatonFernando AlonsoFormula 1HondaIndi karMeklarenVN Monaka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara