""
""

Paskal Verlajn budućnost vezuje za ekipe snova!

Vreme čitanja: 1min | čet. 20.07.17. | 15:36

Nemac misli da će narednih godina dobiti priliku da vozi za Mercedes, Ferari, ili Red Bul kako bi stizao do podijuma, možda i do titule

Malo je falilo da debitantska priča Paskala Verlajna preraste u san nakon penzionisanja Nika Rozberga. Naime, Nemac je debitovao u Formuli 1, i to prošle sezone s ekipom Manora na VN Austrije. Iste sezone DTM prvak iz 2015. godine osvaja prve bodove, i počinje da se nada trasferu u sam vrh sportskih dešavanja u najbržem cirkusu.
“Moj cilj je da jednog dana budem u timu gde ću moći da pobeđujem i redovno osvajam podijume. Hoću da se borim i za titulu. Trenutno nemam potreban alat za to“,  rekao je Paskal Verlajn, a sledeće novinarsko pitanje bilo je sasvim jasno. Nemca su pitali, kada se nada da će se to desiti.
“Nadam se uskoro”, kratko je poručio Verlajn, pa kroz šalu objasnio svoju današnju poziciju.
“Vikendi kada osvajamo bodove veoma su posebni. Mi, jednostavno nemamo bodove za to. Jedino kada sun am zvezde naklonjene”, kaže Nemac na kraju svoje optimistične priče. Ko zna, možda mu ponovo zazvoni telefon kada neko od velikana odluči da napusti posao. Sada će bar moći da kaže kako se potkovao iskustvom mimo DTM trkačke staze.

Izabrane vesti

(Foto: Action Images)


tagovi

DTMFormula 1ManorNiko RozbergPaskal Verlajn

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara