""
""

Podijum pre podijuma – Vinjales tipuje na pobedu, a Markez na prvog pratioca

Vreme čitanja: 2min | ned. 26.03.17. | 13:18

Večeras u 20.00 će se razmotati klupko Moto GP takmičenja! Tu su i MOZZART kvote, pa da vidimo, koliko su junaci Jamahe i Honde pravilno tipovali

Za Meverika Vinjalesa je pobeda na debitantskoj trci za Movistar Jamahu realan je i očekivan ishod trke. Sa druge strane, ni aktuelni šampion, Mark Markez ne odustaje od velikih ciljeva. On ipak ne bi sebe smesta kvalifikovao za pobednika, pa kaže da mu je plasman na podijum realno zadovoljavajući rezultat.

Izabrane vesti

MOZZARTBET.COM, PRUŽA ŠANSU ZA KLAĐENJE NA MOTO GP   

„Prvi krug će biti jako težak. Od tog, pa do 10. kruga očekujem da bi više motociklista moglo da se nađe u velikoj grupi. Ukoliko se tu dobro snađemo, a zatim i nametnemo svoj tempo, onda smo na dobrom putu“, rekao je Meverik Vinjales, da bi na sve to dodao i da očekuje veliku angažovanost Dovicioza, Markeza, ali i Janonea koji bi po njemu mogao da traži svoj čas u borbi od starta. Ipak, šta na sve to kaže Mark Markez?


„Start iz prvog reda za mene je dobar rezultat i izgledna šansa. Pokušaćemo da se borimo za podijum. Naravno, sve zavisi od vremenskih uslova, jer kiša i nevreme mogu ne samo sve da pokvare, nego i da učine jako opasnim. Ipak, ono što je dobro jeste činjenica da motociklisti na ovoj stazi iamju i po 300 krugova u predsezoni i na treninzima. Svako već ima svoj tempo, ali stvarno u slučaju nevremena moramo da računamo na sve. Moramo pre trke da proverimo vidljivost, taj aspekt je jako bitan“, kaže aktuelni Moto GP šampion, motociklista Repsol Honde, Mark Markez.

IZABERI SVOJ MOZZART GP TIP, JER KVOTE SU SPREMNE! 

(Foto: Print Screen)


tagovi

Moto gpMeverik VinjalesMark MarkezKatarJamahaDukati

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara