Komentari na vest

Tužno prizemljenje, Srbija ne ide na Olimpijske igre

г

гост

pre oko 3 godine

Напад трагикомичан, статичан, без креације, без кретања, милион бачених лопти, милион техничких грешака, много много много лоше. Али треба исто тако видети колико Русија и Мађарска улажу у женски рукомет а колико ми. У каквом стању су лига и клубови, ово је једноставно наша реалност
G

Gost007

pre oko 3 godine

Malopre slusah jednu od ovih amaterki, kako je kriv ovaj-onaj, kako nece vise da igraju... Ako njih nije sramota da imaju u video arhivi dve utakmice koje gube sa 20 razlile i 10 ne moze ti biti kriv niko sem vas samih.
G

Gost121

pre oko 3 godine

Nadam se da se neće naći neki biser koji će reći kako nam je loša liga...Crna Gora bukvalno i nema ligu i ozbiljan klub sem Budućnosti i pogledajte šta uradiše sinoć Norvežankama, pobediše ih i odoše na OI...
Б

Белграно

pre oko 3 godine

Разлика је имати један клуб који игра четвртфинале ЛШ или немати ниједан клуб који није пред гашењем. Ми не да немамо клуб у ЛШ, него немамо ниједан ни у Лиги Европе а у трећеразредном Челенџ купу Наиса и Јагодина испадају најкасније у трећем колу.
G

Gost456

pre oko 3 godine

Deveti ešalon ozbiljnog sporta
G

Goststststt

pre oko 3 godine

ne znam zašto se iko ložio da ćemo pored Mađarica i Ruskinja da odemo na olimpijske
Г

Гооост

pre oko 3 godine

Јел и овде селектор из оне старе гарде? Е зато и испадосмо...
I

Ivan FCRS

pre oko 3 godine

Sta je konkretno ovde prizemljenje? Njihove nerealne izjave i ocekivanja, kao da dolaze na kvalifikacije kao evropske samiponke, a ne posle one bruke na EP. Ovde sam pred pocetak kvalifikacija napisao sta ce da bude, pa sam dobio gomilu minusa od kompletnih debila koji veze sa sportom nemaju.
B

Brabus

pre oko 3 godine

Ja evo iskreno da kažem, treniram košarku i uvek kad je nešto važno odigramo vrhunski, imam 30 godina eto da ne mislite nešto, dobiješ šansu za olimpijske igre i odigraš najgore moguće, trebaš da ostaviš srce na terenu da se boriš, a one ne znaju šta da rade, izgubile su se ko kučići u liftu, Mađarice su se borile i pobedile, onog Obradovića treba pod hitno oterati, prvi primer je Đerona kod muškaraca pogledajte šta je čovek uradio sa reprezentacijom, mnogo tehničkih grešaka mnogo omašenih zicera i pod hitno treba neke nove stvari da se dese.