""
""

Vraćen brejk: Još jedna pobeda i Zvezda je u finalu! Partizanu samo još jedna šansa

Vreme čitanja: 1min | uto. 12.04.16. | 20:41

Veliko iznenađenje u Novom Pazaru gde je domaćin savladao Vojvodinu posle pet setova

Crvena zvezda je uzvratila udarac. Izabranici trenera Dragana Kobiljskog slavili su u Sportkom centru Vizura na Tošinom bunaru sa ubedljivih 3:0 protiv Partizana i posle treće utakmice polufinalne serije plej-ofa odbojkaškog prvenstva samo ih jedan trijumf deli do velikog finala i prilike da obrane tron.

Gotovo nijednog trenutka se nije postavljalo pitanje pobednika u duelu u koji su crno-beli ušli podstaknuti brejkom iz prethodnog duela na Banjici. Zvezda je demonstrirala moć u svim segmentima igre i potvrdila status prvog kandidata za osvajanje šampionskog pehara.

Izabrane vesti

Po setovima je bilo 25:23, 25:21 i 25:20.

Crveno-beli vode 2:1 u seriji, a u narednom meču puleni trenera Vladimira Vasovića biće u prilici da izjednače, jer su ponovo domaćini, u petak od 18 časova.

Eventualna majstorica zakazana je za 18. april na Banjici.

Veliko iznenađenje desilo se u trećem meču drugog polufinalnog para. Novi Pazar je pred svojim navijačima srušio favorizovanu Vojvodinu i tako smanji vođstvo Novosađana u seriji na 1:2.

Pazarci su u veoma uzbudljivoj utakmici slavili 3:2 (21:25, 27:25, 21:25, 25:22, 18:16).

Naredni meč igra se, takođe, u Sportskoj dvorani Pendik 14. aprila, dok bi se eventualna majstimajstorica igrala u nedelju, u Novom Sadu.

Pratite MOZZART i na našoj novoj Fejsbuk sranici!

(FOTO: MN Press)


tagovi

OK VojvodinaOK PartizanOK Novi PazarOK Crvena Zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara