Davidova osveta

Vreme čitanja: 2min | pon. 26.02.18. | 15:00

Iskusni Španac večeras sa kvotom 2,19 ruši snove mladom, favorizovanom Rusu Rubljovu u Akapulku gde se igraju ATP i WTA turniri. Počelo tenisko takmičenje i u Sao Paulu - Brazil open

Nastavljaju se teniska takmičenja sa one strane Atlantika koja nam pružaju finu priliku za dopunjavanje popodnevnih tiketa, ali i za vađenja.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 01:05 7873 ATP J.Isner - Harrison R. vg 1 1,95
Uto 03:05 7881 ATP Rublev A. - Ferrer D. ki 2 2,19
Pon 16:35 7885 ATP Garcia Gu. - Melzer G. ki 1 1,60
Uto 00:30 7940 WTA Bencic B. - V.Cepede ug1s 10+ 2,29
Ukupna kvota15,65

Izabrane vesti

Ove sednice Latinska Amerika je ugostila dva takmičenja, u Akapulku i Sao Paulu. U čuvenom meksičkom letovalištu igraju se prestižni turniri na šljaci i u muškoj i u ženskoj konkurenciji. Prva zvezda ovogodišnjeg ATP 500 izdanja je Rafael Nadal. Španac, međutim, nije u pogonu ove noći pa smo odabrali najinteresantinije dosupne parove. Sa kladilačkog stanovišta, naravno.

Ako volite atomski tenis, sa mnogo asova i samim tim teškim oduzimanjem servisa, tu su dva Amera, Džon Izner i Rajan Herison. Iskusniji Izner vodi sa 6-2 u međusobnim susretima, a interesantno je znati da je skoro svaki put bilo veoma napeto. Drugi meč na koji skrećemo pažnju pre svega, zbog obračuna iskustva i mladosti, to jest Davida Ferera i Andreja Rubljeva. Španac je ove godine na Australijan openu poklekao nakon pet setova velike borbe protiv 20-godišnjeg Moskovljanina, te treba očekivati njegovu osvetu.

Što se tiče dama u Akapulku, predlažemo da obratite pažnju na meč između Belinde Benčić i Veronike Sepede Rojg. Iako je Švajcarkinja poreklom sa naših prostora favorit, ipak nije toliko bolja od devojke iz Asunsiona. Ovde valja rizikovati, jer koeficijent 3,80 na Rojg opasno provocira.

Nekoliko hiljada kilometara južnije, u brazilskom megalopolisu Sao Paulu, takođe na šljaci, ali na turniru niže ATP 250 kategorije večeras nema baš mnogo interesantnih duela, no se ipak nađe nešto za tiket. Nama je intersantan duel kojim se otvara današnje takmičenje na Brasil openu, između Giljerma Garsija Lopeza i Geralda Melcera. Ovde treba očekivati pobedu Španca, ali ne bez problema.

foto: Shutterstock


tagovi

David FererWTAATPbet analizasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara