""
""

I Bojani loše ide na travi, ali zato iskusne dame gaze!

Vreme čitanja: 2min | uto. 30.06.15. | 20:51

Svetlana Kuznjecova, Agnješka Radvanska, Karolina Voznijacki, Ekatarina Makarova i Sabine Lisicki ostvarile su maksimalne pobede

Srpska teniserka Bojana Jovanovski završila je učešće na ovogodišnjem Vimbldonu, pošto je u prvom kolu izgubila od Tatjane Marije iz Nemačke sa 7:6 (7:2), 7:5.

Jovanovski nije uspela da opravda ulogu favorita protiv Marije, trenutno 78. igračice na svetu.

Izabrane vesti

Marija će u drugom kolu igrati protiv pobednice meča Janina Vikmajer (Belgija) - Elizaveta Kuličkova (Rusija).

Što se iskusnijih dama tiče, one su bile više nego uspešne - Svetlana Kuznjecova, Agnješka Radvanska, Karolina Voznijacki, Ekatarina Makarova i Sabine Lisicki ostvarile su maksimalne pobede!

Prva na pomenutoj listi bila je bolja od 128. teniserke sveta, Nemice Laure Zigmund (6:3, 6:4), a u narednom kolu sastaće se sa Kristinom Pliškovom iz Češke, koja je savladala Terezu Smitkovu (3:6, 7:5, 7:5). 

Radvanska je u prvom kolu bila bolja od Poljakinje Lucije Hradečke (6:3, 6:2), pa će 13. nosilac na Vimbldonu u sledećem meču dočekati Ajlu Tomljanović iz Hrvatske.

Karolina Voznijacki je bez mnogo problem savladala Sajsaj Ženg iz Kine (7:5, 6:0), a u sledećoj fazi Denisa Alertova iz Češke. 

Ruskoj teniserki slab otpor pružila je Amerikanka Sašija Vikeri (6:2, 6:4), a meč je bio gotov za sat vremena. Pobednik italijansko – slovačkog duela Karin Knap Magdalena Ribarikova biće protivnik u sledećoj fazi. 

Za kraj Sabine Lisicki je za sat i trinaest minuta savladala Jarmilu Gajdosovu, koja se takmiči pod zastavom Australije, sa 7:5, 6:4. Protivnica u sledećem meču biće Amerikanka Kristina Mekhejl, koja je sa 6:3, 6:2,bila bolja od Šveđanke Johane Larson.

(FOTO: Action Images)


tagovi

WTAVimbldonSvetlana KuznjecovaSabine LisickiKarolina VoznijackiEkatarina MakarovaBojana JovanovskiAgnješka Radvanska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara