""
""

Maša voli mrak...

Vreme čitanja: 2min | pet. 01.09.17. | 10:38

Šarapova nikada nije izgubila u noćnom terminu na US openu

Publika u Njujorku Maši neće okrenuti leđa!

Izabrane vesti

Uprkos tome što će u poslednjem meču dana u ženskom singlu u okviru šesnaestine finala izaći na megdan Amerikanki Sofiji Kenin, Marija Šarapova neće biti suočena sa publikom na Artur Ešu, budući da je godinama unazad miljenica američkih navijača.

Ruska teniserka je na startu turnira izbacila drugu igračicu sveta Simonu Halep, nakon čega je u suzama napustila teren uz reči da je taj trijumf bio mnogo značajan za njen dalji tok karijere. Podsetimo, Šarapova je zbog pada na doping testu bila na "hlađenju" više od godinu dana.

MOZZART KVOTE
(1,05) Šarapova - Kenin  (7,70)

Sigurni smo da nema mnogo vas koji ste znali za podatak da Šarapova nikada u karijeri nije izgubila meč na Artur Ešu u noćnom terminu! I zaista Kenin ne deluje kao neko ko bi ovu brutalnu seriju mogao da zaustavi.

Šarapova je pred US open imala manjih problema sa levom podlakticom, na prvom meču nije koristila nikakva "preventivna" sredstva, dok je protiv Timee Baboš igrala sa zaštitom na obe podlaktice, da bi nešto kasnije skinula sa leve i ostavila na desnoj (?!).

Što se tiče mlade Amerikanka, nikada nije ozbiljnije pretila na velikom turniru, dok je Maša 2006. osvojila US open koji je samo jedan od pet grend slemova u karijeri.

Zanimljivo je bilo na konferenciji za medije posle meča sa Simonom Halep kada je novinare podsetila na gore navedeni podatak vezan za njene rezultate u noćnom terminu i kratko dobacila - "prime time baby".

(FOTO: Action Images)


tagovi

Marija Šarapova

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara