(©Reuters)
(©Reuters)

Đoković na dodeli Zlatne lopte: Ima i Srbija sjajne igrače, nadam se da će na EP uraditi nešto veliko

Vreme čitanja: 2min | pon. 30.10.23. | 20:37

„Pored igrača kao što su Mesi, Haland, Mbape teško je doći do ove nagrade“, ocenio najbolji teniser sveta svih vremena

Nema mesta na planeti na koje ne stiže Novak Đoković! Pored toga što je Supermen na teniskom terenu, srpski as je, izgleda, Supermen i kada ne drži reket, jer kao da se nikad ne umara.

Stigao je Đoković večeras i na dodelu Zlatne lopte u Parizu. Kad je već u tom gradu, gde će igrati na mastersu u dvorani Bersi, Novak je iskoristio priliku, pošto je dobio pozivnicu, da bude gost na jednom od najvećih fudbalskih događaja.

Izabrane vesti

A, primetio je to i novinar koji ga je brzinski intervjuisao, jer se Novaku obratio sa: „Svuda stižeš“!

„Svuda me ima, ali najviše ipak na teniskom terenu. Lepo je iskoristiti priliku kada igrate turnir u gradu u kojem je veliki sportski događaj kao što je dodela Zlatne lopte ili ranije finale ragbija. Nikada pre nisam bio na tim događajima i zaista uživam“, rekao je Đoković.

Svi znaju da je Novak veliki ljubitelj fudbala, tako da se među svim tim zvezdama oseća kao riba u vodi.

„Volim fudbal, odrastao sam igrajući ga i gledajući. Moj otac je neko vreme igrao profesionalno. Fudbal je ubedljivo najpopularniji sport na svetu i zaista sam uzbuđen što sam ovde“.

Dobio je Đoković pitanje i kada će neki srpski fudbaler poneti Zlatnu loptu.

„Bilo bi sjajno da neki srpski fudbaler osvoji Zlatnu loptu. Imamo odlične igrače. Tu je Mitrović, rekorder po broju golova za reprezentaciju, igra sjajno, onda Tadić, koji je godinama bio kapiten Ajaksa i našeg državnog tima, pa Milinković-Savić... Imamo sjajne fudbalere, nadam se da će uraditi nešto veliko na Evropskom prvenstvu. Mi smo uz njih. A, pored igrača kao što su Mesi, Haland, Mbape, realno gledano, teško je doći do Zlatne lopte“, istakao je Novak Đoković.


tagovi

Novak ĐokovićZlatna lopta

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara