"Ivana Jorović"
"Ivana Jorović"

Pucaće strune na reketima – Jorovićeva igra sa Tatjanom Marijom!

Vreme čitanja: 1min | pet. 27.10.17. | 13:14

Naša teniserka se ne plaši 48. teniserke sveta na ITF turniru u Poatjeu! Iz Francuske za Mozzart Sport poručuje da maksimalno igra svaki meč od prvog, do poslednjeg gema...

Ivana Jorović

Ivanu Jorović danas u 17.05 na ITF turniru u francuskom Poatjeu očekuje izuzetno ozbiljnja protivnica. Nemica Tatjana Marija, inače 48. teniserka po WTA rejtingu, jedna je od glavnih pretendentkinja za osvajanje trofeja na tvrdoj podlozi francuskog terena. Naša teniserka se ipak ne plaši izazova, što je nedvosmisleno i potvrdila uoči meča na turniru sa nagradnim fondom od 100.000 dolara.
„U minulom periodu sam umela da izgubim i neke već dobijene mečeve. Sada idem korak po korak. Igra se iz gema u gem, seta u set, zapravo iz meča u meč. Tako je najbolje“, kaže za Mozzart Sport Ivana Jorović, koja je u Francusku otputovala zajedno sa novim trenerom, Nemanjom Kontićem.

Izabrane vesti

Inače, vredno je spomenuti da je naša teniserka, koja trenutno zauzima 199. mesto na WTA listi do meča sa Nemicom došla nakon tri kola kvalifikacija, da bi zatim na turniru prvo savladala Crnogorku Danku Kovinić sa 2:1 u setovima, a zatim i Hrvaticu Petru Martić koja zauzima 90. mesto na WTA listi sa besprekornih 2:0.   

ITF POATJE

15.05: (2,29) Aleksandrova E. – M. Buzarnesku (1,55)

17.05: (1,45) Marija T. – Jorović I. (2,55)

18.35: (1,35) Benčić B. – Vikmajer (2,90)

* Kvote prikazane u rubrici bile su aktuelne u trenutku sastavljanja rubrike i podložne su promenama.

(Pišu: Đ. Mečanin/M. Milić)
Foto: MN Press


tagovi

ITFIvana Jorović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara