""
""

Razmetljivi Bernard Tomić: Za mene je 50.000 dolara kao kikiriki!

Vreme čitanja: 2min | ned. 03.09.17. | 10:45

Australijski teniser se posle eliminacije sa US Opena u veoma galantnom stilu provodio u Melburnu u društvu prijatelja i devojke, Eme Blejk Hanel!

Novac ide uz vrhunski tenis! Dobre igre se papreno plaćaju,  pa smo sve češće svedoci bogatih donacija i prelivanja novca s računa bogatih tenisera u fondove za pomoć najugroženijima. Bernard Tomić, australijski teniser nije iz ove priče. On je samo par dana nakon što je završio učešće na US openu potrošio 50.000 dolara u bahato luksuznom noćnom klubu u Melburnu.

Izabrane vesti

Naime, Australijanac je poznat po kontroverznim izjavama, ali i po sklonosti ka lagodnom stilu života. On je u ovoj “epizodi” u društvu devojke Eme Blejk Hanel u subotu uveče organizovao žurku. Tom prilikom u klubu Bond uplatio je takozvani “zeleni paket”…

JEDAN KLIK TE DELI OD MOZZART KVOTA ZA MEČEVE US OPENA!

“Zabavno je kada slavimo, a ja to možda radim drugačije u odnosu na neke druge osobe. Nisam bio u Australiji 10 meseci i ovo je bila šansa da se vidim sa prijateljima i da provedemo lepo veče”, rekao je Tomić vrlo zadovoljno, a onda je usledilo novinarsko pitanje koje se odnosilo na svrsishodnost trošenja ogromnih suma novca za jedno veče. 

“Suma od 50.000 dolara se možda čini suludo velikom za druge ljude, ali to je za mene kikiriki! Kada na računu imate skoro 14.000.000 dolara, mislim da je to tek 0,36 procenata onoga što trenutno posedujem. Eto, nije to tako mnogo novca, iako se drugima čini”, rekao je Tomić koji je za 50.000 dolara za svojih 25 zvanica obezbedio vožnju helikopterom, večeru u privatnim prostorijama, najkvalitetniji stari šampanjac, a na meniju su mu se našli i kavijar i najbolji kokteli. Sve je nadgledalo privatno obezbeđenje uz muzičku dobrodošlicu u Bond za sve goste koji su na vrata kluba stizali u Lamborginijevim sportskim automobilima.
“ Ja sam za ovo sam radio! Ljudi misle da sam novac osvojio na lutriji, ali ja nisam pobedio u loto izvlačenju”, zaključio je Bernard Tomić svoju tenisersku priču iz noćnog života Melburna.

(Foto: Action Images)


tagovi

zanimljivostiUS openBernard Tomić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara