Miloš Raonić (©Reuters)
Miloš Raonić (©Reuters)

Rolan Garos bez Miloša Raonića, Kanađanin se povukao

Vreme čitanja: 1min | ned. 30.05.21. | 13:22

Na mala vrata u glavni žreb ušao je Fransisko Serundolo

Denis Šapovalov prvi je kanadski teniser koji je otkazao učešće na Rolan Garosu. Šapovalov je posle poraza u finalu Ženeve od Kaspera Ruda objavio da zbog povrede neće učestvovati na drugom grend slemu sezone, a prvog dana takmičenja povukao se Miloš Raonić.

Kanađanin crnogorskih korena nije odigrao nijedan meč na šljaci ove sezone, a neće ga biti ni na crvenoj pariskoj. Čekao je poslednji trenutak Raonić, testirao je svoje telo i prelomio da bi povratak na teren, uz to na podlozi koja mu najmanje leži, bio pogrešan odabir. Poslednji put se Raonić našao na terenu na Floridi, gde je učestvovao a mastersu u Majamiju.

Izabrane vesti

Povlačenju Miloša Raonića najviše se obradovao perspektivni argentinski šljakaš Fransisko Serundolo. Momak iz Buenos Ajresa zaostao je u poslednjem kolu kvalifikacija za Rolan Garos. Rampu na učešće mu je spustio Alesandro Žanesi, ispostaviće se samo privremeno.

Fransisko Serundolo će zameniti Miloša Raonića i na startu turnira će igrati protiv Tijaga Monteira. Argentincu će biti to prvo učešće na nekom grend slemu, a ove godine bio je pravo otkrovenje na ATP turniru u svojoj domovini. Stigao je Serundolo do finala u Buenos Ajresu, ali u rvom finalu nije podigao pehar. Bolji od Serundola bio je sunarodnik Dijego Švarcman.



tagovi

Miloš RaonićRolan Garos

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara