Ruski medved zakazao pustinjski obračun sa Đokovićem

Vreme čitanja: 1min | čet. 27.12.18. | 19:54

Karen Hačanov u dva seta bolji od Dominika Tima, te sutra od 16 časova u polufinalu turnira u Abu Dabijiu ukršta rekete sa najboljim. Venus savladala sestru Serenu

Prvi (zvanični) protivnik Novaka Đokovića od završetka sezone 2018. u kojoj je stigao do dva grend sklema i vratio se na čelo ATP karavana je momak koji mu je zadao koban udarac u finalu mastresa u Parizu.

U pitanju je Karen Hačanov pošto je u četvrtfinalu egzibicionog turnira u Abu Dabiju savladao Austrijanca Dominika Tima bez izgubljenog seta, rezultatom 7:6 (3) i 6:3. Đoković i snažni Rus su do sada "podelili časti" te svako ima po pobedu u međusobnim odmeravanjima, a njihov meč je na programu od 16 časova po srednjoervopskom vremenu. U prvom polufinalu, od 14 časova sastaju se Rafael Nadal i Južnoafrikanac Kevin Anderson koji je prethodno bio bolji od Koreanca Hjeona Čunga.

Izabrane vesti

U jedinom ženskom meču koji je održan na egzibicionom turniru u Abu Dabiju Venus Vilijams je salvadala rođenu sestru Serenu rezultataom 6:6, 6:3 i 10:8.

FOTO: Reuters


tagovi

Abu DabiKaren Hačanov

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara