WTA Rabat: Veliki ispit za Ivanu Jorović

Vreme čitanja: 1min | sre. 01.05.19. | 13:16

Naša teniserka od 16 časova izlazi na megdan odličnoj Belgijanki koja u prestonici Maroka brani titulu

Čačanka koja je nedavno debitovala u Top 100 teniserki na svetu, Ivana Jorović danas se nalazi pred zaista velikim izazovom, ali i još većim ispitom koji će pokazati da li je spremna na još ozbiljniji napredak na WTA lestvici.

Mesto dešavanja je Rabat, to jest simpatični turnir koji nosi ime princeze Lale Merjem, takmičenje koje se igra na šljakastoj podlozi za nagradni fond od 250.000 $, a protivnica joj je, po prvi put u karijeri Eliz Mertens. Aktuelna šampionka i 16. reket sveta (osmi u dublu) je apsolutna favoritkinja, ali odlična igra Srpkinje u prvom kolu protiv nezgodne Poljakinje Magde Linet daju nam nadu da bi mogla danas da napravi malo čudo. Ako sumnjate, valja se ipak nadati jakom otporu Čačanke Belgijanki, te možda meč uđe u treći set, što MOZZART plaća odličnom kvotom 2,90. Gemovi bi trebalo da idu u plus.

Izabrane vesti

Pre njih dve, to jest završnog meča dana u prestonici Maroka jedna protiv druge nastupaju Timea Baščinski i Ajla Tomljanović što bi zaista zanimljiv susret pošto su u pitanju dve bivše finalistkinje ovog takmičenja. Njih dve će prvi put ukrstiti rekete i teško je odrediti favoritkinju, mada je to ipak Tomljanovićeva. I ovde treba očekivati duži meč.

(FOTO: Reuters)


tagovi

Ivana JorovićEliz Mertensbet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara