WTA SAN HOZE: Silicijumski tenis

Vreme čitanja: 1min | čet. 02.08.18. | 15:33

Prestižni turnir koji se održava u Silicijumskoj dolini danas dobija preostale četvrtfinalistkinje

Dva četvrtfinalna para izuzetno kvalitetnog WTA Premier turnira u Silicijumskoj dolini (tvrda podloga, 799.000 $) su poznata, a večeras ćemo saznati i preostala dva.

Prve na centralni stadion večeras izlaze Rumunka Mihaela Burzanesku i Amerikanka Amanda Anisimova koji će prvi put ukrstiti rekete. Favoritkinja nije jasna, ali treba očekivati duži meč.

Izabrane vesti

Posle njih slede Marija Sakari i Timaea Baboš. Biće to prvi duel Grkinje i Mađarice te očekujemo pobedu Baboševe, prve na svetskoj listi u dublovima, a 38. u singlovima.

Treći meč dana igraju Ajla Tomljanović i grend slem fiinalistkinja Medison Kiz. Favorit je jasan i to je Amerikanka koja vodi sa 2-1 u međusobnim okršajima, a prošli je došao pre mesec dana u Vimbldonu kada je Stivensova slavila sa 6:4 i 6:2.

Teniski dan (zapravo noć, ali u Evropu) u San Hozeu zatvaraju Venus Vilijams, osmostruka finalistkinja ovog takmičenja i njena sunarodnica Heder Votson. Naravno, starija sestra Vilijams je veliki favorit protiv oponentkinje koju je lagano savladala u jedinom njihovom dosadašnjem odmeravanju, pre četiri godine, takođe na tvrdim terenima, ali Pekinga.

***kvote su podložne promenama

Foto: Action IMAGES


tagovi

Venus Vilijams

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara