""
""

Anćeloti napustio PSŽ, sledi odlazak u Real

Vreme čitanja: 1min | ned. 19.05.13. | 17:40

Katarska televizija otkrila da je Italijan posle sastanka sa rukovodstvom Svetaca dobio odrešene ruke, sada je na potez madridski klub

 

Izabrane vesti

Ono o čemu se spekulisalo, desilo se: Karlo Anćeloti posle osvojene titule prvaka Francuske, napušta  Pari Sen Žermen! Ovo je danas ekskluzivno javila katarska televizija “Bi in Sport”, a budući da se na čelu kluba iz Pariza nalazi katarski investicioni fond, onda ova informacija ima težinu.
“Anćeloti neće voditi PSŽ sledeće sezone. On se danas u Parizu sastao sa predsednikom kluba Naserom al Kelaifijem i sportskim direktorom Leonardom”, objavila je katarska televizija.

Italijanski stručnjak je u PSŽ došao u decembru 2011. godine, a nedavno osvojena šampionska titula bila je treća u istoriji kluba.

Sada je na potezu Real Madrid koji želi Anćelotija, a predsednik Florentino Perez je nekoliko puta u prethodnih par sezona pokušavao da ga dovede na Santjago Bernabeu. Još nije jasno da li Anćeloti bez obeštećenja napušta Park Prinčeva ili će Real morati da plati njegov transfer. Istovremeno, madridska Marka, dobro upućenja u dešavanja u Realu otkriva da će sutra uslediti i zvaničan razlaz Reala i Žozea Murinja.

Pre PSŽ-a, Anćeloti je vodio engleski Čelsi i italijanske timove Milan, Juventus i Parmu.

(FOTO: Action images)


tagovi

EvropaFrancuskaKarlo AnćelotiLiga 1Naser Al-KelaifiPari Sen ŽermenPrimeraReal MadridŠpanijaŽoze Murinjo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara