""
""

Armani započeo misiju - Zoran Erceg

Vreme čitanja: 1min | uto. 05.01.16. | 15:00

Klub iz Milana spreman je da ponudi srpskom reprezentativcu sve potrebne uslove kako bi ga angažovao, s obzirom na potpuno neočekivanu povredu koju je doživeo Robert Hamel...

Dok srpski reprezentativac Zoran Erceg u Beogradu trenira i čeka adekvatnu ponudu iz Evrope, italijanski mediji tvrde - Armani kreće u drugi napad.

Izabrane vesti

Erceg u Beogradu čeka pravu ponudu

Klub iz Milana imao je jesenas prvi neuspeli pokušaj da angažuje krilnog košarkaša. Erceg je praktično od finiša prošle sezone bez angažmana, ali kako je Armani do kraja sezone ostao bez Roberta Hamela, koji je doživeo tešku povredu levog ramena, trener Jasmin Repeša prinuđen je da pod hitno pronađe rešenje i popuni veliku rupu koja je nastala. A Erceg je, tvrdi Korijere delo Sport, idealna zamena u ovom trenutku. 

Ipak, ostaje pitanje finansijskog momenta, koji je bio kamen spoticanja i tokom oktobra. Armani tada nije uspeo da ispuni finansijske zahteve srpskog reprezentativca, a rimski dnevnik ističe da je klub sada rešen da Ercegu izađe u susret kako bi ga namamio u grad mode. 

Milanski tim je u poslednjem momentu ostao bez angažmana nekadašnjeg plejmejkera Partizana Lea Vestermana, pošto je Limož spustio rampu na ovaj transfer i odlučio da zadrži francuskog internacionalca bar do leta. 

(FOTO: MN Press)


tagovi

Zoran Ercegkošarkaški prelazni rokEvroligaArmani Milano

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara