""
""

ZAKUZZAVANJE: Spanulis i Ljulj idu u plus! Verujete li u Hajnsa?

Vreme čitanja: 3min | pet. 18.11.16. | 13:52

Večeras nas čekaju četiri veoma zanimljiva obračuna u najjačem košarkaškom takmičenju u Evropi. Evo nekih predloga u vezi sa poenima igrača ukoliko ste ljubitelj ove igre

Ljubitelji košarke i klađenja večeras će imati mnogo razloga za užitak pošto nas očekuje četiri duela Evrolige - sve sam derbi do derbija. U Barseloni, Atini, Istanbulu će baš prštati u gradskim okršajima Barse i Reala, Panatinaikosa i Olimpijakosa odnosno Galatasaraja i Darušafake, dok se u Moskvi očekuje lagana egzekucija CSKA nad sovjetskim komšijom Žalgirisom.

U poslednje vreme sve je popularnija igra klađenja na lične poene košarkaša, odnosno na to da li će postići više ili manje poena u odnosu na zadatu granicu, pa vam zato nudimo neke od mogućih opcija za večerašnje duele.

Izabrane vesti

POGLEDAJTE CELOKUPNU PONUDU KADA SU POENI IGRAČA U PITANJU

Ukoliko imate svoje predloge, a verovatno imate, možete to izneti u komentarima ispod teksta i razmeniti mišljenje sa ostalim kladiocima i čitaocima na portalu MOZZART Sporta. U rubrici KLADIONIČARSKI DAN prethodnih dana se razvijala debata oko poena igrača u NBA ligi i Evroligi koja vam je doprinela lakšem klađenju u ovoj kategoriji.

Evo predloga za večeras:

KAJL HAJNS - granica 11,5 - Tip VIŠE POENA (CSKA Moskva - Žaligiris, početak 18.00). Kvota - 1,85

Pošto je Nando de Kolo povređen i neće igrati na večerašnjem duelu za očekivati je da njegovih 20 poena u proseku rasporedi na ostale igrače. Hajns daje 10 poena u proseku po meču, protiv Olimpijakosa je dao 13, protiv Reala 10, a protiv Darušafake 11. U dobroj je formi. Sada mu u goste dolazi možda i najlošiji tim Evrolige pa bi fizička snaga ovog momka mogla da dođe do izražaja protiv ekipe koja ima skor 2-5 i ne preterano snažne centre. Uz asistencije Teodosića koji će sada sigurno igrati više minuta zbog nedostatka Francuza, za verovati je da bi Hajns mogao preko granice. Samo da ga Itudis drži na parketu dovoljno dugo.

DŽEJMS ANDERSON - granica 12,5 Tip VIŠE POENA (Galatasaraj - Darušafaka, početak 18.00) Kvota - 1,85

Anderson je pomalo i kocka jer on ili “odvali” i bude najbolji igrač utakmice ili podbaci i da četiri ili osam poena. U odličnoj je formi, dao je 20 poena protiv CSKA na poslednjem meču, a svi znamo kakav kvalitet imaju Armejci. Amerikanac je "carinik", voli da troši lopte, da šutira sa svih pozicija, a Blat mu je dao veliku slobodu u igri pa se neretko zatrčava ka košu na polaganje.Što je dobro kada igrate na nekoga plus. Dosta mu zavisi od prva dva šuta. Ako ih pogodi i kada ga krene lagano prebacuje ovu cifru. Protiv CSKA dao je 10 poena samo u prvoj četvrtini. Ima poene u rukama. Samo da ga krene i neće biti problema.

VASILIS SPANULIS - granica 13,5 Tip VIŠE POENA (Panatinaikos - Olimpijakos, početak 20.15) Kvota - 1,85

Ovde smo razmišljali šta da predložimo, ali je Bili očigledan izbor. U meču protiv Barse dao je 15 poena u utakmici u kojoj je Olimpijakos dao ukupno samo 59 poena. Lopta je često kod njega, odlično asistira, a protiv Zelenih motiva mu sigurno neće nedostajati. Znao je dosta puta da ekplodira u ovim duelima. Prosečno ubacuje 14,7 poena, tako da ako odigra prosečno prebacuje granicu koja je postavljena. Ima ogroman kredit, prašta mu se i kada promaši, tako da će Spanulis uprkos tome ponovo probati. Za tri poena šutira visokih 40 odsto.

SERHIO LJULJ - granica 17,5 - Tip VIŠE POENA (Barselona - Real Madrid, početak 21.00) Kvota - 1,85

U poslednja četiri duela Ljulj je prebacio ovu cifru. Armaniju je dao 18, Galati 23, CSKA 21, a Panatinaikosu neverovatnih 30! Igra u životnoj formi, posle odlaska Ćaća Rodrigeza potpuno je preuzeo ulogu lidera u Realu i završava mnogo napada. U prošlom derbiju Real je izgubio od Barse i sada sprema osvetu. Ljulj će biti prvi izbor u napadu. Ako ste gledali njegov poslednji meč onda ste videli u kakvu se mašinu od igrača pretvorio. Daje i one nemoguće šuteve sa poludistance, protrčava, odličan mu je šut za tri poena. Protiv Barse jednostavno mora da bude na nivou.

Ove igrače smo izdovojili kao moguće tipove. Vaše mišljenje, predloge, sugestije i tipove napišite u komentaru ispod teksta. Srećno!

* Kvote i granice su podložne promenama

(FOTO: MN Press)


tagovi

Džejms AndersonEvroligaKajl HajnsOlimpijakosReal MadridSerhio LjuljVasilis Spanulis

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara