""
""

Crna rupa! Viktor posle 2:0 i 4:3 ispao sa Vimbldona (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 06.07.15. | 15:32

Naš as propustio veliku šansu u osmini finala protiv Kanađanina Pospišila

Velika šansa je propuštena. Imao je sve i činilo se da jezdi ka četvrtfinalu, ali se sa ovogodišnjeg Vimbldona Viktor Troicki vraća pognute glave. Posle malo više od dva i po sata igre, Srbin je bio prinuđen da stisne ruku boljem i - reklo bi se - izdržljivijem od sebe, Vasilu Pospišilu - 2:3 (6:4, 7:6, 4:6, 6:3, 6:3).

Činjenica da je u minuloj rundi izbacio Dastina Brauna uticala je na Viktorovo samopouzdanje do te mere da je u prvih sat vremena držao teniski čas i sigurnom igrom jurio ka četvrtfinalu. Imao je vođstvo od 2:0 u setovima i 4:3 (doduše bez brejka) u trećoj deonoci, ali je onda nabasao na put bez povratka. Tačnije, naterali su ga na to fantastični udarci Kanađanina, koji je u jednom trenutku imao 83 procenta ubačenog prvog servisa, vezao je pet gemova i tas na vagi pomerio na svoju stranu.

Izabrane vesti

Koncentrisan kad je trebalo napasti iz servisa i podjednako dobar u riternu, Pospišil je forhendom mučio Viktora Troickog, kome se ponovio scenario iz 2011. kad ga je na Vilmbldonu posle vođstvo 2:0 izbacio Jirgen Melcer.

(FOTO: Action images)


tagovi

VimbldonViktor TroickiPospišil

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara