"Davis Bertans"
"Davis Bertans"

Davis Bertans pokidao ligamente, sledi pauza oko šest meseci!

Vreme čitanja: 2min | čet. 13.06.13. | 18:00

Nažalost, sve sumnje su se obistinile – heroj Partizana doživeo je tešku povredu kolena i definitivno propušta letnji kamp San Antonio Sparsa, kao i Evrobasket u Sloveniji

Davis BertansOno čega su se svi navijači, igrači i kompletni stručni Partizana najviše pribojavali sada je dobilo i zvaničnu potvrdu – Davis Bertans je doživeo tešku povredu desnog kolena, pri kojem su stradali prednji ukršteni ligamenti, zbog čega mu sledi oko šest meseci pauze.

Jedan od heroja supertalentovanog crno-belog tima, koji je ove sezone osvojio titule šampiona Jadranske lige i domaćeg prvenstva, povredu je zaradio prilikom napada svog tima u drugoj četvrtini, kada je pokušao da predribla Marka Simonovića i pritom je, bez prethodnog kontakta, izletelo koleno, zbog čega je kasnije hramljući napustio parket dvorane Pionir.

Izabrane vesti

Podsetimo, MOZZART Sport je već pisao o tome da je tokom dodele medalja Letonac jedva stajao na nogama, dok su ga emocije u svlačionici stigle i bilo je primetno da su mu oči bile prepune suza.

Već tada se moglo naslutiti da situacija nije baš sjajna, a posle razgovora Bertansa i Duška Vujoševića, koji su slavlje igrača “presedeli“ na klupi bilo je gotovo jasno da je povreda ozbiljnije prirode, a sada su se sve sumnje i obistinile.

Fenomenalni šuter oglasio se i na svom Tviter profilu, gde je napisao sledeće:
“Hvala svima na podršci. Teško mi je, ali znam da ću biti još bolji i jači kad se budem vratio na teren“, napisao je Bertans.

Nažalost, prosto neverovatno deluje da je ponajbolji igrač Partizana zaradio tako tešku i nezgodnu povredu na poslednjoj utakmici u sezoni, posebno iz tog razloga što je Bertansa čekao period treniranja u letnjem kampu San Antonija, kao i Evrobasket u Sloveniji, gde se tek očekivalo da eksplodira, a sada gotovo izvesno od toga neće biti ništa...

Inače, poznato je da je Bertans imao problema sa kolenima ranijih godina, a maler ga je poterao baš na samom kraju sezone...

Bertans će najverovatnije biti podvrgnut operaciji tokom naredne nedelje.

Pogledajte kako je sve to izgledalo u svlačionici novog (starog) šampiona države.

(FOTO: MN Press; VIDEO: Telegraf.rs)


tagovi

Davis BertansKK PartizanKošarkaška SuperligaFK Partizanplej-ofSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara