"Živković ili Kljajić?"
"Živković ili Kljajić?"

Dilema u Humskoj: Ko će na gol liniju Partizana?

Vreme čitanja: 2min | pet. 30.10.15. | 12:30

Živko Živković ili Filip Kljajić?

Živković ili Kljajić?Popravlja se kadrovska situacija u Partizanu, ali pred početak drugog kruga šampionata ni u Humskoj 1 nisu načisto ko će da brani. Šef stručnog štaba Ljubinko Drulović ostavio je otvorenom mogućnost da Filip Kljajić posle utakmice u Kupu Srbije protiv Sinđelića mesto među stativama obezbedi i na prvenstvenom duelu u Gornjem Milanovcu. Sve to posle malo lošije forme Živka Živkovića uz naravno ogradu da bi doskorašnji prvi izbor mogao da brani i u nedelju od 16 časova.
"Videćemo ko će da brani. Kljajić i Živković u ovom trenutku imaju podjednake šanse. Znate i sami da je promena golmana specifična, a ja sam zadovoljan kako je Kljajić odradio posao i kako trenira. Isto to važi i za Živka što znači da možemo da se oslonimo na dvojicu golmana", poručio je Drulović na konferenciji za novinare uoči susreta 16. kola Superlige.

Strateg Parmog valjkka otkrio je da se u trenažni proces vratili Darko Brašanac i Marko Jevtović koji od duela sa Javorom nisu bili u konkurenciji za tim i da postoji šansa da zaigraju protiv Metalca.
"Njih dvojica su počeli da treniraju sa ekipom. Videćemo još do nedelje da li mogu 100 odsto da budu spremni za utakmicu sa Metalcem, a ne bi bilo logično da ih bez jedne takve provere ubacimo u tim za Bilbao. Već će i u Baskiji igrati samo ukoliko budu igrali u Gornjem Milanovcu. Videli ste da se Balažic vratio u Kup susretu i da je Abubakar zaigrao posle duge pauze s tim što u njegovom slučaju moramo da budemo strpljivi s obzirom na dugo odsustvo. Uz napomenu da naša najveća briga ostaje Andrija Živković za koga još ne znamo kad će početi da trenira i kad će se vratiti utakmicama".

Izabrane vesti

Drulović je između redova najavio mogućnost i promene u napadu s obzirom da je Ivan Šaponjić zadovoljio sa dva gola protiv Sinđelića.
"Sigurno da postoji mogućnost za tako nešto, jer Kup utakmice i služe da se mladi igraći poput Iovana nametnu, a ja sam posle meča i rekao da sam zadovoljan njegovom partijom, ali i da je kao mladom igraču i njemu potrebno da radi na nekim stvarima".

Na kraju Ljubinko Drulović se pohvalno izrazio i o ekipi Metalca, ali je najavio da u 16. kolu Superlige konačno očekuje pravi Partizan.
"Gostujemo ekipi koja želi da se nadigrava. Forsira otvoren fudbal, opasna je iz prekida. Međutim bez obzira na sve mi smo favoriti. Samo bi taj status trebalo da pokažemo na terenu. Verujem da imamo kapacitet i kvalitet da na jednom od najlepših stadiona u Srbiji i u dobrom ambijentu zabeležimo tri boda".

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Živko ŽivkovićSuperligaSrbijaFK PartizanLjubinko DrulovićFilip Kljajić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara