"Kljajić na kup meču protiv Sloge prošle godine"
"Kljajić na kup meču protiv Sloge prošle godine"

Drulović menja tim: Filip Kljajić brani u kupu umesto Živkovića

Vreme čitanja: 2min | uto. 27.10.15. | 12:21

Trener crno-belih kaže da se nije predao u šampionskoj, a najavljuje pobednički pohod u trci za još jedan pehar

Kljajić na kup meču protiv Sloge prošle godineOd titule se nismo odrekli, a kup hoćemo da osvojimo. To je geslo kojim se vodi Ljubinko Drulović pred otvaranje trećeg fronta ove sezone i bez obzira na rezultatska posrtanja Partizana u prvenstvu, njegov šef struke i dalje veruje da tim ima kvalitet da se bori za trofeje.
Crno-beli od 2011. čekaju na pehar Kupa Srbije, a prva stanica na putu do njegovog osvajanje je stadion Sinđelića i istoimeni član Prve lige.
Igračima sam juče rekao da moraju ozbiljno da uđu u ovo takmičenje jer želimo da ga osvojimo. Svesni smo da se u njemu dešavaju iznenađenja, ali učinićemo sve da se ono ne desi nama. Imamo velike ambicije  za početak nas čeka duel sa ekipom Zorana Bate Mirkovića, velikim partizanovcem koji nas dobro poznaje, međutim poznajemo i mi njega. Favoriti smo i potrudićemo se da tu ulogu opravdamo”, izjavio je Drulović.

Strateg Partizana kaže da se kadrovska situacija u ekipi lagano popravlja ali i da će sutra doći do promene među stativama s obzirom da treneri praktikuju da u kup takmičenjima rotiraju golmane.
Dosta nam znači povratak Oumarua koji je bitan igrač za nas. Balažic je počeo da trenira i postoji šansa da sutra igra. Neki igrači će biti spremni tek za sledeću utakmicu, a neki, pogotovo mladi, dobiće priliku sutra. To su zaslužili odnosom i radom na treninzima. Između ostalog tu mislim na golmana Filipa Kljajića koji će sigurno braniti i koji ima iskustva iz Rada. Pošteno je da dobije šansu da na ovaj način uđe u tim”, nagovestio je Drulović da bi golman, koji je u januarskom prelaznom roku 2014. godine stigao u Partizan sa Banjice, trebalo da bude među stativama. On je debitovao 19. novembra 2014. godine u kup utakmici protiv Sloge iz Petrovca na Mlavi i to mu je jedini nastup do sada u crno-belom dresu.

Izabrane vesti

Crno-beli trenutno zaostaju 16 bodova za Crvenom zvezdom u šampionskoj trci, međutim Drulović uverava da Partizan i u šampionatu ima velike ambicije.
Svesni smo da Crvena zvezda ima veliku prednost, ali niko se u Partizanu nije predao niti će to učiniti dok sam ja trener ovog kluba. Moramo da gledamo sebe i ja ću biti zadovoljan ukoliko budemo pobeđivali, a da istovremeno sačekamo kiks našeg najvećeg rivala”, zaključio je Drulović.

Ne bih o Vučeliću, verujem igračima

Na konstataciju potpredesnika Partizana Milorada Vučelića kako su isključivi krivci za lose rezultate u prvenstvu igrači Partizana, Drulović nije želeo previše da se osvrće.
Ne bih o tome stvarno. Imam dobru saradnju s gospodinom Vučelićem i on ima parvo na svije mišljenje, a ja ga ne bih komentarisao. Ono što mogu da kažem jeste da verujem u igrače i da oni na svakom treningu daju maksimum, a nadam se da će uskoro doći bolji rezultati”.

Pratite MOZZART i na Vajberu

(FOTO: MN Press)


tagovi

Živko ŽivkovićSrbijaFK PartizanLjubinko DrulovićKup SrbijeFilip KljajićEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara