"Mili Popović (levo) u dresu Kelna"
"Mili Popović (levo) u dresu Kelna"

FSS vratio još jednog „srpskog sina“: Posle Lijanka stiže i Mili Popović

Vreme čitanja: 1min | čet. 04.02.16. | 11:53

Omladinskoj selekciji uskoro će se priključiti napadač iz Kelna koji je odrastao u Australiji

Mili Popović (levo) u dresu Kelna

Omladinska reprezentacija Srbije je sve jača! Posle angažovanja defanzivca brazilskog Sao Paula Lijanka Evađeliste Silveira Neves Vojnovića, čelnici FSS uspeli su dea zadobiju poverenje još jednog srpskog sina koji je odrastao „tamo daleko“.

Izabrane vesti

Reč je o Milislavu Ppopoviću članu Kelna, igraču koji je do sada imao samo australijski pasos. Popualrni Mili igra na poziciji napadača, a u ovom prelaznom roku bio je na meti brojnih bundesligaša.
„Nemci ga zovu Mili Popović, došao je iz Australije i igrao za jedan klub iz okoline Hanovera u omladinskoj ligi gde je bio najbolji strelac, a ove zime hteli su ga Štutgart i neki drugi klubovi Bundeslige. Njegov izbor je bio Keln i sada igra u timu ispod 23 godine. Želimo da ga proverimo, pružimo šansu i nadamo se da će opravdati naša očekivanja“, rekao je za sajt FSS direktor mlađih kategorija Mitar Mrkela.

Dokumenta Milislava Popovića se već nalaze u našem konzulatu u Hamburgu i očekuje se da sa novim pasošem debituje za reprezentaciju Srbije protiv Bugarske, 24 februara, a 2. marta očekuje nas duel sa Španijom gde bi se u timu našao i Lijanko Vojnović.

Omladinsku reprezentaciju Srbije očekuje poslednji krug kvalifikacija za prvenstvo Evrope koje se igra u Nemačkoj od 11. do 24. jula ove godine, a domaćini elitne runde kvalifikacija biće Srbija od 24. do 29. marta. Rivali na putu do Nemačke su Danska, Crna Gora i Francuska.

Pratite MOZZART i na našoj Fejsbuk stranici

 


tagovi

SrbijaLijanko VojnovićKelnfssEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara