"Bogdan Bogdanović"
"Bogdan Bogdanović"

Glasanje za najbolju petorku Evrolige: Bogdan ispred ostalih!

Vreme čitanja: 1min | pet. 05.05.17. | 17:25

Među prvih pet i Miloš Teodosić

Bogdan Bogdanović

Posle četvrtfinalnih mečeva, došlo je i vreme predigre za završni turnir Evrolige, koji će se od 19. do 21. maja odigrati u Istanbulu. 

Izabrane vesti

Na tapetu je, između ostalog, izbor za najbolje dve petorke elitnog takmičenja gde kolo vodi - Bogdan Bogdanović! Naime, na zvaničnom sajtu Evrolige objavljeni su rezultati glasanja navijača, a prema njihovom mišljenju upravo srpski šuter najviše zaslužuje da se nađe u timu sezone! Ponajviše zbog spektakularnih igara u četvrtfinalu protiv Panatinaikosa, kada je sam praktično odradio više od pola posla za Fenerbahče. 

Prema postojećim rezultatim glasanja Bogdanović ima 11,85 odsto glasova. Na drugom mestu je njegov saigrač Ekpe Judo sa 11,66 odsto, dok je treći Miloš Teodosić sa 6,15 odsto glasova. Iza srpskog kapitena nalazi se još jedan košarkaš Fenera, Jan Veseli, sa 5,85 procenata glasova. Na petom mestu je Serhio Ljulj i on je dobio 5,69 procenata.  

Sa sajta Evrolige

 

Zatim slede Bobi Dikson (Fenerbahče, 5%), Nando De Kolo (CSKA Moskva, 5%), Luiđi Datome (Fenerbahče, 4%), te Jorgos Printezis (Olimpijakos, 4%) i Kris Singlton (Panatinaikos, 3%).

Ipak, postoji i jedno malo neslaganje kada je u pitanju ovo glasanje. Naime, na sajtu Evrolige, u posebnom odeljku, stoji napomena da je glasanje trajalo od 10. aprila u podne, zaključno do 3. maja u podne. Dok, na naslovnoj strani elitnog takmičenja piše da glasanje još traje.

Rezultate glasanja možete da pogledate OVDE

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Bogdan BogdanovićCSKA MoskvaEkpe JudoEvroligaFenerbahče BekoJan VeseliMiloš TeodosićReal MadridSerhio Ljulj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara