Niko Kovač
Niko Kovač

Henesov ultimatum Kovaču: Nema izgovora u subotu, moramo da pobedimo

Vreme čitanja: 1min | čet. 04.04.19. | 19:55

Ukoliko Hrvat podbaci u Klasikeru šefovi će razmisliti i o otkazu

"Uli Henes mi je rekao da je u redu i ako ne osvojimo titulu ove godine, tako da ne bi bio kraj sveta ukoliko ne bismo postali šampioni", izjavio je juče u intervjuu za SportBild trener Bajerna Niko Kovač.

Izjavio i izgleda pogodio nerv čelnog čoveka Bavaraca kojem se ne sviđa takav ton trenera i to samo tri dana uoči velikog derbija sa Borusijom iz Dortmunda koji bi mogao da odluči i šampiona Nemačke.

Izabrane vesti

Zato je gospodin Uli danas dao zanimljivu izjavu, a nemački mediji je okarakterisali kao prisitak koji je stavljen pred hrvatskog trenera.
"Neću da slušam nikakve izgovore u subotu. Moramo da pobedimo", rekao je Henes za agenciju DPA.

U polemiku se odmah uključio i tiražni i dobro obavešteni Bild, koji piše da veliki šef ne želi više da "žrtvuje šampionsku titulu" zarad oproštaja Robena i Riberija. Poznati tabloid podvlači i da će u slučaju poraza od Milionera šefovi Bajerna Henes i Rumenige preispitati da li je Niko Kovač pravi čovek za projekat koji podrazumeva najveću šoping turu u istoriji kluba od gotovo 300.000.000 evra.

Prvi potezi su već povučeni, kupljeni su svetski šampioni Pavar (Štutgart) i Ernandez (Atletiko Madrid) za 115.000.000 evra, ali bi sve bilo uzalud ako kvalitet na terenu ne bi pratio i kvalitet na klupi. Zato će Niko Kovač u subotu uveče biti na najvećem testu u svojoj minhenskoj krijeri.

Foto: Reuters 


tagovi

Niko KovačUli Henes

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara