"Nebojša Ilić je pre početka meča predao Blažiću uramljeni dres "
"Nebojša Ilić je pre početka meča predao Blažiću uramljeni dres "

Jaka Blažič: Hvala na dočeku! Zvezdo, samo napred

Vreme čitanja: 2min | pet. 04.11.16. | 21:57

Slovenački reprezentativac oduševljen ambijentom u Areni

Nebojša Ilić je pre početka meča predao Blažiću uramljeni dres Prvi put protiv tima koji ga je lansirao u evropsku orbitu. Nekada je Jaka Blažič komandovao juriš na Baskoniju i bio vrlo zapažen u pobedama nad bivšim Laboralom, a večeras je nastavio trijumfalni niz, samo ne u dresu Crvene zvezde.

I to pred Delijama, koje su ga toplo dočekale u Beogradskoj areni.
Ni ja nisam znao kako će da bude. Moram svima da zahvalim na sjajnom dočeku. Stvarno nisam očekivao da će biti ovako. A Zvezdi želim dosta uspeha ove sezone“, predočio je slovenački reprezentativac posle meča u Beogradskoj areni.

Izabrane vesti

Tim iz Vitorije slavio je 70:63 i tako zabeležio treći trijumf u Evroligi ove sezone.
„Bila je ovo posebna utakmica za mene. Uvek je teško igrati protiv bivšeg tima, pogotovo kad je to Zvezda, ali svi smo profesionalci. Morao da igramo šta se od nas očekuje i na kraju smo zasluženo pobedili“.

Upitan da prokomentariše sporadične zvižduke dela publike u trenucima kad je izvodio slobodna bacanja, samo je odmahnuo rukom:
„Ma, ne, to je sve normalno. Publika će uvek podržati svoj tim u trenucima kad se lomi rezultat. Ovo je vruć teren, znao sam to. Na kraju se isplatila naša odbrana“.

Imajući u vidu da je meču u Areni prisustvovalo 16.578 gledalaca, novinari su pitali Jaku Blažića da li ih je veću posetu.
Ne znam, bio je i ovako lep ambijent. Zvezdini igrači su imali sjajnu podršku. Ne može u svakoj utakmici da bude po 20.000 ljudi na tribinama. Biće na nekoj sledećoj“, smireno je konstatiovao bek Baskonije.

(FOTO: Star sprot)


tagovi

BaskonijaBilbaoEvroligaEvropaJaka Blažić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara