""
""

Kanavaro novi trener Al Nasra - zadatak odbrana titule!

Vreme čitanja: 1min | pon. 26.10.15. | 16:56

Italijan će biti predstavljen u utorak, kada će se pojaviti na konferenciji za medije zajedno sa predsednikom kluba Fajsalom bin Turki bin Naserom

Legendarni italijanski defanzivac i nekada najbolji igrač na planeti Fabio Kanavaro novi je trener šampiona Saudijske Arabije Al Nasra.

Izabrane vesti

Kanavaro je potpisao ugovor do kraja sezone i na toj poziciji je zamenio Urugvajca Horehea da Silvu, koji je prošle sezone vodio tim, a na početku ove zabeležio nekoliko razočaravajućih rezultata pa je dobio otkaz.

Al Nasr je saopštio da će Italijan biti predstavljen u utorak, kada će se pojaviti na konferenciji za medije zajedno sa predsednikom Fajsalom bin Turki bin Naserom.

Dvostruki uzastopni šampion Saudijske Arabije na startu nove sezone sauzima tek sedmu poziciju na tabeli sa svega pet osvojenih bodova u četiri odigrana kola, a pred Kanavara je odbrana šampionske titule stavljena kao prioritet.

Mladi italijanski strateg je prethodno vodio Gvandžou Evergrande, gde je postavljen u novembru 2014. godine umesto Marčela Lipija, ali je u junu ove godine smenjen, a na njegovo mesto doveden Luiz Felipe Skolari.

Posao u Al Nasru biće mu drugi samostalni u trenerskoj karijeri.

(FOTO: Action images)


tagovi

međunarodni fudbalFabio KanavaroAl Nasr

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara