"Dauda"
"Dauda"

Kasalica pakovao, drugi pogađali (POLUVREME)

Vreme čitanja: 2min | sub. 08.02.14. | 15:48

Crvena zvezda vodi protiv Kopra sa 3:1 posle prvih 45 minuta

DaudaFudbaleri Crvene zvezde trenutno igraju peti kontrolni meč na pripremama u Sloveniji. Crveno-beli imaju maksimalan skor, pošto su redom padali Ankaran (7:0) i Triglav (3:1), Domžale (1:0 i Sloboda iz Tuzle (3:0), a kako stvari stoje ta niska uspešnih rezultat biće nastavljenja. Izabranici Slaviše Stojanovića na poluvremenu protiv Kopra vode sa 3:1.

Već u 6. minutu viđen je evrogol Pečnika. Kasalica je je odložio loptu sa strane Slovencu, koji je šutirao iskosa sa leve strane i pogodio rašlje golmana Simčića za 1:0. Na drugu loptu u njegovoj mreži nije se dugo čekalo. Kasalica je u 13. minutu opet bio u ulozi asistenta, pošto je iskoristio brzinske sposobnosti, prošao po desnoj strani i pronašao Daudu za 2:0. Sedam minuta kasnije na semaforu je već pisalo 3:0. Kombinovali su Pečnik i Kasalica, posle čega je jedan defanzivac Kopra igrao rukom u svom šesnaestercu, a sa bele tačke precizan je bio Milijaš.  

Kopar, inače drugoplasirani tim u prvenstvu Slovenije, imao je tri prilike, ali je Bajković uz pomoć saigrača iz defanzive ostao nesavladan. Međutim, i on je poklekao u 40. minutu, kada je Halilović uspeo da smanji rezultat na 3:1. U finišu Guberac i Pečnik su se pokoškali, što je rezultiralo da obojica dobiju žuti karton, s tim da je igraču Kopra to bio drugi žuti, pa je završio meč.

Inače, Mrđa i Milunović, zbog lakših povreda zadnjih loža, oslobođeni su nastupa protiv Kopra, kao i Ninković, koji je dobio dozvolu kluba da se vrati u Beograd i poseti suprugu i tek rođenu kćerkicu.

Zvezda je počela meča u sledećem sastavu: Bajković, Petković, Krneta, Pavićević, Mijailović, Milijaš, Kovačević, Lazović, Pečnik, Kasalica i Dauda.

(FOTO: Star sport)

Izabrane vesti


tagovi

Filip KasalicaFK Crvena zvezdaAbiola Dauda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara