"Robert Levandovski slavi gol protiv Hanovera"
"Robert Levandovski slavi gol protiv Hanovera"

Levandovski: Nije bilo lako razumeti Gvardiolu u početku

Vreme čitanja: 1min | sre. 28.01.15. | 12:17

"Bio sam počeo da sumnjam u sebe", istakao je uplašeni Poljak

Robert Levandovski slavi gol protiv HanoveraOd kada je Robert Levandovski otišao iz Borusije, ona je pala na samo dno tabele, ali njegov dolazak u Minhen naizgled nije doneo previše toga aktuelnom šampionu Nemačke. Naime, on je postigao svega sedam golova na 15 mečeva u Bundesligi ove sezone.

Da li je to zato što nije uspeo odmah da se razume sa trenerom Pepom Gvardiolom, ili zato što mu je trebalo malo više vremena da se navikne na stil igre, u svakom slučaju, počeo je da igra sve bolje i bolje.
"Morao sam da se navikavam na stvari. Nije bilo lako razumeti šta Gvardiola želi u početku. Pep je bio strpljiv, objašnjavao mi je svoju filozofiju. Rekao mi je da mi je kretnja dobra i da ću krenuti da postižem golove uskoro", što je Robert i počeo da radi.

Izabrane vesti

Poljak je bio zabrinut u prvih nekoliko mečeva.
"Bio sam zabrinut na prvih četiri ili pet mečeva. Nisam ulazio u šanse, a to je najgore. Počeo sam da sumnjam u sebe. Međutim, odatle su stvari krenule uzlaznom putanjom. Samouveren sam da ću postići više golova posle zimske pauze. Mislim da sam sasvim solidno odradio prvih šest meseci u klubu", završio je.

Pored tih sedam pogodaka u Bundesligi, postigao je i dva u Ligi šampiona, kao i jedan u Kupu.

(FOTO: Action images)


tagovi

Robert LevandovskiPep GvardiolaNemackameđunarodni fudbalEvropaĐosep Pep GvardiolaBajern Minhen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara