""
""

Ljubinko Drulović prvi kandidat za trenera Napretka

Vreme čitanja: 1min | čet. 01.06.17. | 09:15

Marko Mišković zatražio tajm-aut

Vuk Rašović je otišao u Saudijsku Arabiju - na njegovo mesto trebalo bi da dođe Ljubinko Drulović. Nekadašnji selektor kadetske i privrmeeni A reprezentacije Srbije i bivši šef struke Partizana, prvi je kandidat da sedne na upražnjenu klupu kruševačkog superligaša.

Predsednik kluba, Marko Mišković je, piše Sportski žurnal, zatražio dvodnevni tajm-aut kako bi na miru analizirao opcije, međutim, u gradu pod Bagdalom se uveliko priča da je upravo Drulović najbliži promociji. Iako ima zagovornika ideje da se u Kruševac vrati Dragan Ivanović, pod čijim su vođstvom Čarapani, igrali dopadljiv fudbal minule jeseni ili da se u Rašovićevog naslednika promoviše Saša Nikolić ili Saša Štrbac.

Izabrane vesti

Drulović, pak, ima najveće šanse. Ima i renome. Bivši reprezentativac je u trenerske vode uplovio 2008. od klubova je vodio Banat iz Zrenjanina, Dravu iz Ptjua, „1. avgust“ iz Angole, kao i Partizan u periodu od 16. oktobra do 16. decembra 2015, dok je kao selektor bio na čelu kadetske reprezentacije Srbije u pohodu na zlato na Prvenstvu Evrope u Litvaniji, vršilac dužnosti A selekcija, a šest meseci vodio je i Makedoniju.

U iščekivanju Drulovićevog potpisa, Napredak je završio prvi posao u prelaznom roku, pošto se dogovorio sa Filipom Bajićem, 23-godišnjim desnokrilnim napadačem Bačke.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Ljubinko DrulovićNapredak KruševacSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara