""
""

Luvavu: Dolazak u Srbiju bio pun pogodak - a sada Filadelfija!

Vreme čitanja: 1min | pet. 24.06.16. | 13:23

"Baš sam napredovao. Tamo se dosta trenira i velika pažnja posvećuje pripremi utakmica. U Megi inače igra mnogo talentovanih košarkaša", objasnio je Francuz

Francuz Timoti Luvavu odigrao je odličnu sezonu u dresu Mega Leksa, a kruna je došla na NBA draftu, na kojem ga je Filadelfija izabrala kao 24. pika u prvoj rundi.
“Sada ću samo da uživam. Ovo je najbolji trenutak u mom životu. Čuo sam da je Filadelfija divan grad. Spreman sam da igram. Ove sezone sam napredovao i pokazao svima da mogu da igram na visokom nivou“, rekao je Luvavu za francuske medije.

Izabrane vesti

On je biranim i pohvalnim rečima govorio o sezoni provedenoj u Megi.
“Za mene je odlazak u Srbiju bio najbolje rešenje. Baš sam napredovao. Tamo se dosta trenira i velika pažnja posvećuje pripremi utakmica. U Megi inače igra mnogo talentovanih košarkaša. Zato morate da igrate kao da ste veteren i da stalno budete skoncentrisani i spremni“.

Luvavu je dodao i da je saveta o najboljoj košarkaškoj ligi na svetu potražio od iskusnih zemljaka.

“Mogu još dosta da napredujem, važno je da idem u pravom smeru. Pre dve godine sam tražio i savete od Tonija Parkera i Borija Dijaoa kada je u pitanju NBA liga. Parker mi je rekao da ostanem svoj, da se ne menjam. Verujem da ćemo sada ponovo da razgovaramo na tu temu", zaključio je Luvavu.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Timoti LuvavuSrbijaNBA ligaMega LeksJadranska ligaFrancuskaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara