""
""

Nadal stigao u Australiju

Vreme čitanja: 1min | sre. 03.01.18. | 15:58

Španski teniser želi da igra na prvom grend slemu sezone i pored velikih problema sa kolenima

Da nema problema sa kolenima Rafa Nadal bi već bio najbolji teniser koji je ikada uzeo reket u ruke. I ovako on na svom kontu ima čak 16 grend slem titula, a i dočekao je Novu godinu kao prvi na ATP lestici.

Španski as je toliko predan belom sportu da prakično od mladosti igra sa jakim bolovima u kolenima koji ne jenjavanju. Šta više, kao je stariji tako ga (logično) ona sve više bole. Toliko da je čak razmišljao da otkaže Australijan open koji počinje 15. januara. Istina, ne zna se još da li će uspeti da se sredi do 15. januara, ali kako sada stoje stvari treba očekivati velikog asa u Melburnu. Jer Rafa je stigao na najmanji kontinent jutros gde će, zajedno sa Novakom Đokovićem, Nikom Kirjosem, Stenom Vavrinkom i Lejtonom Hjuitom igrati na egzibicionom turniru "Taj brejk tens" u Melburnu koji počinje 10. januara.

Izabrane vesti

Kao i Rafa i Novak, Nik i Sten imaju problema sa povredama i veliko je ptanje naročito da li će Srbin i Švajcarac, obojica bivši šampioni Australijan opena zaigrati u Melburnu. Egzibiconi turniri će biti odličan test ne samo povreda već i opšte forme.

(foto: Action Images)


tagovi

AustralijaAustralijan openpovredaRafael NadalŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara