"Demarkus Nelson"
"Demarkus Nelson"

Nelson po potpisivanju za PAO: Došao sam u pravi klub!

Vreme čitanja: 2min | uto. 22.07.14. | 18:05

"Navijači Panatinaikosa su poznati po tome da umeju da naprave odličnu atmosferu, a sada kada je tim pojačan očekujem da će nas njihov huk pratiti uvek i svuda".

Demarkus NelsonSvega nekoliko sati po objavljivanju vesti da je Demarkus Nelson i zvanično postao košarkaš Panatinaikosa, američki plejmejker dao je i prvu izjavu za klupski sajt Zelenih.
“Jako sam srećan zato što imam priliku da igram u velikom klubu, sjajnoj organizaciji i prelepom gradu“, bile su prve reči novog organizatora igre grčkog šampiona i osvajača duple krune (Kup Grčke).

Novi član PAO bio je izuzetno zahvalan ljudima iz kluba, koji su uložili maksimalne napore da ga dovedu u Atinu.
"Hvala im, jer su prepoznali moj rad i trud i pružili mi šansu da postanem njihov igrač. Jasno je da sam jako srećan i daću sve od sebe da ostvarim sve klupske ciljeve u narednoj sezoni".

Izabrane vesti

Nelson se prisetio i okršaja s Panatinaikosom u Evroligi prošle sezone, kada je nosio dres Crvene zvezde.
"Panatinaikos je klub koji zaslužuje svako poštovanje, jer je tim koji igra jako, uvek! Sećam se duela u Pioniru, kada je PAO gubio gotovo sve vreme, a onda uspeo da se podigne i pobedi usred Beograda, a kasnije i u Atini. Tako su se kvalifikovali za TOP 16 fazu. S tim ciljem ću se sada ja suočiti. Došao sam u pravi klub. Navijači Panatinaikosa su poznati po tome da umeju da naprave odličnu atmosferu, a sada kada je tim pojačan očekujem da će nas njihov huk pratiti uvek i svuda".

Za kraj, iskusni Amerikanac govorio je i o činjenici da će igrati zajedno sa legendom evropske košarke, Dimitrisom Dijamantidisom.
"Osećam se sjajn, jer ću imati priliku da igram sa jednim takvim igračem kao što je Dimitris. On je idealan saigrač i njegova karijera govori sve u njemu i tome koliki je košarkaš. Moj cilj je da postanemo odličan tandem i nadam se da ću uspeti da ga 'ojačam' svojim razmišljanjem na terenu, veštinom, energijom i svežinom. On će mi sigurno mnogo pomoći, a i ja ću njemu", zaključio je Nelson.

(FOTO: MN Press)


tagovi

EvroligaDemarkus NelsonKK PanatinaikosGrčkaEvropaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara