""
""

Nemanja Mihajlović potpisao ekskluzivni ugovor!

Vreme čitanja: 1min | čet. 19.05.16. | 12:54

Prvotimac Partizana se obavezao na višegodišnju saradnju Najkiju

Sve ide kao po loju Nemanji Mihajloviću u 2016. godini. Prekomandovan je iz Teleoptika u prvi tim Partizana, brzopotezno postao njegov najbolji i najkreativniji igrač, stigao do mlade, potom i A reprezentacije Srbije, privukao pažnju mnogih evropskih klubova, a u tom nizu lepih ostvarenja stigao i da potpiše i jedan ugovor.

Ne, ne ide bivši igrač Rada u inostranstvo – bar ne još – nego je postao jedno od zaštitnih lica Najkija. Renomirani proizvođač sportske opreme, koji će od 1. jula postati tehnički sponzor crno-belih fudbalera, "doveo" je u svoj tim 20-godišnjeg krilnog vezistu.

Izabrane vesti

Ugovor je višegodišnji, što znači da će Mihajlović, bez obzira čiji dres bude nosio u međuvremenu, promovisati Najki, u svakoj prilici, kad se bude pojavljivao u javnosti.

U pitanju je, kako kažu u predstavništvu Najkija za Srbiju, ekskluzivni ugovor, kakav, između ostalog, ima i Marko Grujić iz Crvene zvezde, koji je potpis na sradanju stavio još zimus. Iz Najkija dodaju i da je Mihajlović izabran da bude njihovo zaštitno lice kako zbog učinka na terenu, tako i ljudskih kvaliteta, odmerenih izjava u javnosti i pozitivnog primera koji emituje dečacima koji tek počinju karijeru.


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanNemanja MihajlovićNajkiEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara