Nenad Milijaš – 250!

Vreme čitanja: 2min | ned. 07.04.19. | 23:14

Jubilej Zvezdinog kapitena

Ubedljiva pobeda Crvene zvezda nad Proleterom pred poečtak plej-of faze će se pamtiti po trenutku fudbalske magije Marka Marina, ali će je Nenad Milijaš pamtiti po nečemu drugom.

Zvezdin kapiten je ušao na teren u 83. minutu, zaigrao u takmičarskom meču prvi put posle 24. novembra i upisao jubilej. Milijaš je odigrao 250. meč u dresu Crvene zvezde!
„Pobeda mi je ulepšala jubilej. Nije bilo lako, iako rezultat govori drugačije. Kraj je i koliko god se trudili da budemo u fokusu, glava nam je bila u narednim izazovima, pa možda nismo bili na nivou kao do sad. Slede dve nedelje tokom kojih se sve lomi. Čestitao bih protivniku koji je odigrao veoma dobru debitantsku sezonu“, rekao je Milijaš za klupski sajt.

Izabrane vesti

Retki su danas slučajevi da neki igrač dogura do 250 mečeva u dresu Crvene zvezde.
„Voleo bih da neko ponovi ovaj rekord, jer bi to značilo da će provesti lepo vreme u Zvezdi. Hvala svim igračima sa kojima sam igrao u crveno-belom dresu. Emocije su veoma jake, niko dugo nije postigao slično. Rano ljudi odlaze, a novac je glavni faktor. Zato je ovo uspeh kojim retko ko može da se pohvali. Bilo je mnogo prelepih momenata, ali je teško izdvojiti posebnu utakmicu. Pamtiće se svaka pobeda, svi evropski dueli, večiti derbiji...“

Milijaš se nada oproštaju sa duplom krunom.
„Sa Zvezdom uvek očekujem uspehe. Dosta je teških utakmica, nekad se želje nisu ostvarile, dok nam je ove godine sve išlo po planu. Cilj nam je dupla kruna, na pravom smo putu i imamo kvalitet, ali nismo još osvojili ni jedan trofej. Daćemo sve od sebe da dođemo do tog cilja“, izjavio je Milijaš.

(FOTO: FK Crvena zvezda)


tagovi

Nenad Milijaš

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara