""
""

Olardajsova metla za Ramireza i prilika za Sevilju

Vreme čitanja: 2min | uto. 02.01.18. | 21:30

Montela bi da sačeka...

Nesrećnoj epizodi Sandra Ramireza u Evertonu polako se bliži kraj. Samo šest meseci pošto je stigao na Gudison kao veliko pojačanje u ofanzivi, momak sa Kanarskih ostrva spakovaće kofere i verovatno će se vratiti u Španiju

Izabrane vesti

A naredna destinacija mogla bi da bude - Sevilja. Još iz vremena sada već bivšeg trenera Eduarda Beriza dovođenje napadača postavljeno je kao primaran cilj u prelaznom roku, isti zaključak doneo je i novi šef struke Vinćenco Montela, a mediji u Andaluziji tvrde da je Everton već kontaktirao ljude u Sevilji i ponudio im Sandra, koga novi menadžer Sem Olardajs ne vidi u timu u nastavku sezone.

TRANSFERI UŽIVO (2. januar): Krećemo! A tu su i noviteti...

Nekadašnji igrač Malage i polaznik Barsine škole stigao je u vreme Ronalda Kumana za 6.000.000 evra, što je donekle sreća u nesreći, s tim da je tada dobio velikih 3.000.000 evra na ime plate. I toga u Evertonu žele da se reše već sada. 

Pratite prelazni rok? Volite transfere? MOZZART vam nudi da pogađate gde će ko da pređe!

Montela je dobio obaveštenje o dostupnosti Španca, ali je navodno poručio da neće žuriti, jer bi hteo da razmotri sve opcije dostupne na pijaci. Ono što Sandru nije preporuka u ovom trenutku jeste to što on po vokaciji nije klasičan napadač, već radije igra u tandemu sa još jednim dominantnim igračem ili čak po bokovima. A Sevilji je potreban baš klasičan centarfor, skorer, pošto su dvojica glavnih napadača Vizam Ben Jeder i Luis Murijel zajedno postigli ukupno sedam golova. 

U međuvremenu, Montela pokušava da dobije razrešenje situacije oko najtraženijeg igrača Sevilje Stivena N'Zonzija. Želja popularnog Aeroplanina je da N'Zonzi ostane, uprkos velikom interesovanju sa Ostrva i iz Italije. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

EngleskaEvertonEvropaPremijer ligaPrimeraSandro RamirezSeviljaŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara