""
""

Pojačanje od 56.000.000 evra ne sme da pravi ovakve greške: Stonsov poklon Svecima za bod na Etihadu (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 23.10.16. | 16:31

Građani napadali čitavo drugo poluvreme, stvarali veliki broj prilika, postigli jedan pogodak, ali nisu imali ni sreće ni snage za potpuni preokret - 1:1

Greške se dešavaju, ali kada vas neko plati skro 56.000.000 evra, onda su vam ovakvi "pokloni" zabranjeni. Džon Stons je poklonio pogodak Sautemptonu u 27. minutu, a od tog šoka Mančester Siti nije u potpunosti uspeo da se oporavi, iako je izjednačio na početku drugog poluvremena - 1:1 (0:1).

Izabrane vesti

Nije domaćin imao mnogo ideja u prvom poluvremenu, ni pre gola gostiju, a posebno nakon njega. Kevin de Brujne definitnovno nije onaj igrač s početka sezone. Bez obzira ne veliko htenje, lopta ga više ne sluša kao tokom septembra, a to se na najbolji način moglo viderti u 24. minutu, kada nije uspeo da proturi loptu za Serhija Aguera, koji je se nalazio u obećavajućoj poziciji.

Tri minuta kasnije sve se okrenulo "naopačke" kada su u pitanju planovi Đozepa Gvardiole na ovoj utakmici. Džon Stouns, napravio je neverovatnu grešku, poklonio je povratnu loptu Redmondu, a ovaj je onda sam ostao pred Bravom i spasa za domaćina nije bilo.

Sve do kraja prvog poluvremena Građani nisu uspeli da povežu svoje redove, ali je onda na poluvremenu umesto indisponiranog De Brujnea u igru ušao Ihenačo i počela je prava invazija na gol Frejzera Forstera, koji je poklekao u 55. minutu, kada je sjajni rezervista građana iskoristio asistenciju Sanea.

Napadi Građana su iz minuta u minut postajali sve opasniji, pa Sveci nisu znali odalke preti veća opasnost, da li od Aguera, Sterlinga, Ihenača ili Sanea, međutim, nedostajao je onaj ključni poslednji pas ili dodavanje koje bi stavilio Forstera u mat poziciju i konačno prekinulo seriju neuspeha Gvardiolinog tima.

Siti ni peti put uzastopno nije osetio slast trijumfa, a treći put u prvenstvu, pa se sa jednim bodom izjednačio sa Arsenalom i Liverpulom na čelu tabele, a mogao je da bude usamljen na vrhu.

PREMIJER LIGA - 9. kolo:

Subota:
Bormut - Totenhem 0:0

Arsenal - Midlzbro 0:0

Barnli - Everton 2:1
/Vouks 39, Arfild 90+3 - Bolasi 58/

Hal - Stouk 0:2 (0:1)
/Šaćiri 26, 50/

Lester - Kristal palas 3:1
/Musa 42, Okazaki 64, Fuhs 80 - Kabaj 85/

Svonsi - Votford 0:0

Vest Hem - Sanderled 1:0 (0:0)
/Rid 90+5/

Liverpul – VBA 2:1 (2:0)
/Mane 20, Kutinjo 35 – Mekali 81/

Nedelja:
Mančester Siti - Sautempton 1:1 (0:1)
/Ihenačo 55 - Redmond 27/

17.00 Čelsi - Mančester junajted

(FOTO: Action images)


tagovi

SautemptonPremijer ligaMančester SitiEvropaEngleskaDžon Stouns

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara